Amatørenes aften

I dag var det kommunestyremøte, og siden vår representant var på jobbreise, var jeg så heldig å få delta.
Jeg driver med politikk fordi jeg ønsker å være med på å forme utviklingen av kommunen. (I den grad man får bidratt med det, når man representerer ei ørlita liste..) Men jeg håper i det minste å være en brems mot de verste ideene, og en pådriver for å få gjennomført de gode ideene. 
Jeg vet jeg har sagt det før, men lokalpolitikk kan være utrolig morsomt.

I dag hadde både Ordføreren og varaordføreren meldt forfall. Det samme hadde mesteparten av gruppelederne. Til sammen 16 av 43 representanter hadde meldt forfall, så salen var full av slike som meg. Vararepresentanter med eller uten erfaring. Siden verken ordfører eller varaordfører var til stede, hadde vi  “sette ordfører” og “vara varaordfører”.   For første gang(?) var det ei kvinne som svingte med klubba og ledet det hele. Siden vi skriver 2016 på kalenderen, var det på tide.

Møtet gikk greit nok, og var unnagjort på rekordtid.  Men egentlig skulle dette være det første møtet som ble streamet,, slik at innbyggerne kunne følge møtet fra sin egen PC:  Denne streamingen ble utsatt til neste møte.  I kveld var det amatørenes aften,

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg