Elg i solnedgang

Jeg låner dette bildet fra en av de andre festivaldeltagerne i går.
 
For en fantastisk kveld vi hadde i går kveld.  Sommeren viste seg fra sin beste side, sola skinte fra skyfri himmel.  Den grønne gras sletta ,  som gikk helt ned til vannkanten, og Steinsfjorden som bølget like blå som himmelen. Man kan bli poetisk og sentimental av mindre.  Etter som jeg blir eldre og eldre slår det meg oftere og oftere hvor idyllisk det er i Åsa, min barndoms dal.
I disse omgivelsene valgte da vertskapet å samle ca. 150 stk. til festival.   Det var levende musikk av god, svært god og kanskje litt mindre god kvalitet.  Scene var rigget opp, og det var mange som lot seg friste av mikrofonen i tillegg til de som hadde litt mer offisiell musikalske oppgaver.
Grillen hadde vært varm siden tidlig morgen, og helstekt elg ble servert sammen med pølser og annet deilig tilbehør.  Helstekt elg…. Bare ideen er jo ganske absurd.  Men for den som ikke har smakt det, det var utrolig godt.
Det var hjemmebakte kaker og kaffe kokt på bål i store, gamle kaffekjeler. Når mørket senket seg ble det tent bål. Rammen og stemningen var magisk.
Gjestene var alle typer folk. Venner og bekjente fra 2 femti år gamle liv. To 50 åringer som til tross for at de har vært naboer og klassekamerater fra barndommen av, i grunn er ganske forskjellige og har ganske forskjellige vennekretser.  Praten gikk livlig rundt langbordene. Og kom du i nærheten av noen du ikke kjente, ble de raskt spurt ut, plassert og inkludert. 
Jeg takker vertskapet for å ha leget en uforglemmelig kveld.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg