Jeg er blitt grønn…

I dag klarte jeg å ligge og sløve helt til klokka nærmet seg 9.30. 
Så var det opp og frokost med VG og Dagbladet fra i går.
Malelysten var ikke like stor i dag, men rundt 12.00 tok jeg med meg Kjøteren og dro til fjells. 

Fikk malt andre strøket på kjøkkenet på hytta, og ble riktig godt fornøyd. Er i grunn godt å sitte slik ute i sola i fullstendig stillhet og male.


Sendte SMS til Gamle Gubben Grå og spurte om han tok turen oppover etter jobb. Og om han kunne ta med ryddesaga / kantklipperen eller hva det nå heter, for det er litt vel langt gras og noen kvister som vokser litt vel vilt her oppe. 

Jeg ble ferdig med å male, montere og rydde.
Ringte Gamle Gubben Grå for å høre om han var på vei oppover, eller om jeg skulle sette nesa hjemover.  Han kom snart, sa han. Skulle bare laste opp hengeren. Jeg sa litt forsiktig at jeg måtte hjem i kveld. Jeg hadde en avtale i morgen tidlig.  Han var klar over det, men man drar da aldri opp på hytta uten henger og masse ting som må opp.

Mens vi venta på Gubben gikk jeg og Kjøteren en tur med litt søppel. opp til søppelkontaineren nesten oppe ved det gamle “hotellet”.
Kjøteren er ikke så sprek lenger. Begynner å dra på årene og er stiv støl og halt. Men han klarte å gå opp til kontaineren og ned igjen. Bra. Vi skal jo snart til Vestlandet, og da har jeg lyst på noen ordentlige turer.

Gamle Gubben Grå kom like etter at vi kom tilbake fra søppelkontaineren.  Han hadde med bagetter og cola.  Vi spiste sammen etter at han hadde inspisert kjøkkenet og lesset av hengeren. Det var med metall til vannbordene på taket, noe jord og ryddesaga /kantklipperen. 
Da han startet opp saga. dro jeg og Kjøteren hjemover.

Hjemme var det to store ungdommer som holdt på å sulte i hjel ved siden av brødboksen.
Eldste sønn hadde syklet til og fra byen for å se HBK spille kamp, og hadde ikke lyst til å lage middag for tredje dag på rad. Spesielt ikke når det var pastasalat. Han hadde spist i byen etter kampen.
Yngste sønn hadde ikke tenkt å lage middag. Han har folk til slikt.
Siden jeg ikke kom hjem og fikk dusjet av meg grønnmalinga før klokka hadde passert 21.00 (Det er få som søler mer enn meg når de maler, og i dag var til og med puppen grønn-prikkete.) dro jeg på MIX og kjøpte burgere til middag.
Gamle Gubben Grå kom hjem nærmere 23.00. Det hadde vært en lang dag for han. Opp 05.30 og på jobb før han kjørte opp på hytta og slo graset og så hjem.

Men nå har vi begge tre uker med ferie. Det skal bli godt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg