villt, vått og vakkert.

Våknet av måkeskrik og Gamle Gubben Grå sin snorking litt før 05.00. Ble liggende våken en stund. Vurderte å stå opp, ta med meg Kjøteren og gå en liten tur, men sovnet igjen.

Sto opp rundt halv 9, frokost før Eldste Sønn, Gamle Gubben Grå, Kjøteren og jeg gikk ut. Det regnet og blåste friskt. Vi gikk en runde om det gamle fortet og museet. Det var villt, vakkert og fantastisk.

Vi må nok opp til fortet en gang til for å se mer på det historiske. Nå nøt vi bare det ville været. Ikke en gang Gubben, som er litt mer enn vanlig interessert i 2.verdenskrig hadde tid til å studere alt ordentlig.

Vel hjemme igjen, og våte til skinnet, ble det på med tørr tøy, varm te, pledd og bok. Vinden uler rundt veggene og regnet pisker mot vinduet. Sn

Yngste Sønn, Gamle Gubben Grå og jeg tok rn kjøretur på Atlanterhavsveien. Måtte jo stoppe og fotografere og kjenne litt på været.  På lokalsendinga på radioen meldte 

de om ekstremt dårlig vær, så det er ikke bare vi fra Østlandet som synes det var litt mye vind og Vær I dag. Rykene skal ha det til ar det blåser stiv kuling. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg