Finnes det noe bedre….

Finnes det noe bedre enn å sitte ved spisebordet en tirsdagskveld enn å sitte og leke seg litt på PCn og lytte til Herreavdelingen? Jeg humrer for meg selv her jeg sitter i stua og lytter til de to Herrene sine betraktninger om mangt og meget av livets trivialiteter.

Det har vært en fin dag. 
Jeg har ferie og kunne sove til jeg våknet helt av meg selv.  Litt før 9 tuslet jeg ut på kjøkkenet.  Gamle Gubben Grå sov fremdeles, hundene var rolige, og Eldste Sønn hadde for lengst dratt på jobb.  Deilig, stille og rolig start på dagen. Finnes det noe bedre enn å kunne våkne helt av seg selv en helt vanlig tirsdag?


Etter at Gamle Gubben Grå kom seg opp, tok vi en tur på stranden med hundene. Det er godt for hundene å få løpe litt, og det er så fint og stille på stranda. Finnes det noe bedre enn en øde sandstrand en hverdag i januar og to glade hunder?

Seinere på dagen tok jeg en liten shoppingtur. på senteret.  Tenkte å finne meg et antrekk på salg.  Skal i et viktig møte i morgen, og trenger et antrekk som gir meg selvtilliten jeg trenger. 
Det antrekket ble litt dyrere enn jeg hadde tenkt meg.  Fant det selvsagt ikke på salg.  Men jeg ble veldig fornøyd – og kommer til å ha den selvtilliten jeg trenger. Finnes det noen bedre følelse enn å ha funnet drømme antrekket?

På senteret traff jeg og på ei god venninne og fikk en liten, men hyggelig prat.  Det blir nok mer skravling på oss på fredag når vi skal feire 50 års dagen hennes. 

Hjemme igjen ble det noe raskt husarbeid før jeg tok en liten strekk under pelspleddet på sofaen i stuen.
Ferie er godt – og jeg trenger virkelig litt avslapping.  Finnes ikke noe bedre enn å slumre under et deilig, mykt pelspledd.

Da jeg våknet og sjekket telefonen hadde jeg fått både SMS og mail fra banken med beskjed om å kontakte dem snarest. 
Jeg kjente jeg bleiskald, men ringte det oppgitte nummeret med bankende hjerte. 
Det viste seg at banken hadde reagert på et forsøk på å bruke VISA kortet mitt på en nettside klokka 05.30 i dag morges. Så de tok kontakt.  Klokka 05.30 lå jeg i min søteste søvn.  De stengte VISA Kortet mitt, og jeg måtte bestille meg nytt kort.
Det var med en ekkel følelse og hamrende hjerte jeg logget meg inn på nettbanken. Heldigvis kunne jeg ikke se noen ukjente transaksjoner, og beløpet på kontoen stemte overens med det jeg trodde.  Jeg kjente pulsen ble roligere igjen.  Glad for at banken reagerte.

Siden jeg var inne på nettbanken, og i sjekke – ordne modus fikk jeg sjekket og ordnet ett par andre ting jeg har tenkt på en stund. 
Tok meg og tid til å sende noen mail og gjøre andre trivielle ting jeg har utsatt en stund. 
Nå er mye av de tingene som har kvernet i hodet mitt at jeg bør få gjort ryddet av veien, og jeg er klar for å krype til køys så fort Herreavdelingen er over.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg