Tid for ettertanke….

Etter en kort oppsummering fant jeg ut at jeg har tilbragt 44 timer på jobb denne uka.  Så det er mulig en forklaring på hvorfor jeg føler meg så sliten.  
Noe av grunnen til at jeg har tilbragt mer tid på jobb enn det vaktene i hvitt skulle tilsi, er den biten av jobben som handler om å være tillitsvalgt.
Er det fremdeles gøy, eller er det bare slit?

Det å være tillitsvalgt føles ofte som å stange hodet i veggen gang på gang.  Det gir deg hodepine, og er ikke sunt i lengden.
Men så er det de gangene du vinner en sak, løser en utfordring, får påvirket en beslutning i riktig retning.  Litt avhengig av hvor mye arbeid og engasjement du har lagt ned så er det en utrolig stor tilfredsstillelse.  Har du arbeidet hardt og lenge, kan lettelsen og lykkefølelsen være enorm.
Jeg skal og være ærlig nok og innrømme at jeg liker “spillet”.  Tenke strategi. Finne de riktige argumentene og strategiene og manipulere til riktig beslutning.

Men jeg husker ikke sist jeg vant en viktig seier. Det har vært litt mye stanging av hodet i veggen i det siste.
Jeg tror og det er lenge siden jeg oppnådde en stor strategisk seier.  
I stedet sloss jeg mot vindmøller.  så fort jeg får dyttet et problem vekk, og retter ryggen, så kommer neste utfordring og nesten slår meg i bakken.  Noen ganger er jeg ikke forberedt i det hele tatt. Har ikke fått reist meg ordentlig opp. Står fremdeles på kne når et nytt slag treffer meg i bakhodet.

Er det på tide å finne en annen vei?
På tide og overlate denne rollen til noen andre og finne et annet sted å bruke engasjementet?
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg