Gleder meg til en god bok….

Blant mailene i innboksen fant jeg en fra Haugen Bok, så de måtte jo motta en mail fra meg med MITT enestående tilbud.  
Nettbokhandel er virkelig en smart ide.  Når jeg skal kjøpe en bok, vet jeg som regel akkurat hvilken bok jeg skal ha.  Jeg skal ha “Den nye boka til Nesbø” eller  “Den kokeboka alle snakker om.”  Så hvorfor skal jeg kaste bort tid på å kjøre til byen, lete etter parkering og stå i kø i kassa når jeg ved noen få tastetrykk kan få boka i postkassa i løpet av få dager?
Enda kjekkere er det når min Gamle Far nevner i en bisetning at han gjerne skulle ha lest den eller den boka som kom ut for noen år siden.  Ja, da slipper jeg og gå fra bokhandel til bokhandel og spørre om de skulle ha et eksemplar stående igjen i en mørk krok (noe den unge lørdagshjelpa ofte ikke har peiling på )  Nei, da skjenker jeg meg en stor kopp te, setter meg ved PCn og mens jeg sjekker Fb, leser blogger og betaler regninger, sveiper jeg innom nettbokhandelen og bestiller boka, og så er årets julegave i boks allerede i begynnelsen av november. 

Etter å ha sendt mitt  enestående tilbud  fikk jeg rask respons.  Haugen Bok har helt klart fått med seg trenden med å sponse Bunn-bloggere.  For etter kun et par minutter fikk jeg følgende svar tilbake.

Hei
Takk for at du tok kontakt! Vi har registrert saken din som (XXXX), og så snart en av oss har tid skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Takk for tålmodigheten!

Så nå venter jeg tålmodig på at det skal dukke opp en sponsorgave…….
Automatiske svar på mail gjør dette prosjektet mitt enda mer underholdende.  Men når det gjelder bøker er vel både Gamle Gubben Grå og jeg altetende, så selv rester etter siste Mammut-salg ville blitt mottatt med takk.

#leserglede #sponsorprosjekt #haugenbok 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg