Det gjelder å se det positive…..

Yngste Sønn skulle hentes klokka 00.00.   Så da ble det ut å kjøre igjen.  Noen ganger føler jeg det som om jeg bor i bilen, og den er sikkert mitt tredje hjem (Mitt andre hjem er jo jobben…) Vel fordelen med at bilen knapt står stille, er jo at den er i bruk så ofte at isen ikke får tid til å fryse på bilvinduene og jeg slipper å skrape is,,, 
For tiden kjører jeg Vågård Tyristrand så ofte at jeg snart kan veien i søvne.  Kjekt, da det ofte er på ugunstige tider av døgnet jeg tar turen.
Positivt også å kunne hente Yngste Sønn på julebord, så slipper jeg å ligge våken og lure på hvordan han skal  komme seg hjem.  20 km er langt å gå en iskald desembernatt.  Når man er lærling i ett håndverksfirma med mange tyske og polske kollegaer er det mye som skal læres, selv på julebord.  Og med litt promille innabords er det ikke alltid man tar de lureste valgene.  Så da er en sms til ho mor en kjekk og enkel måte å komme seg hjem på.

Første feriedag har blitt brukt godt – og selv om husarbeidet har fått hvile, synes jeg at jeg har fått gjort en del og utnyttet dagen godt.  Nå har klokka passert 01.00, og det er på tide å krype til sengs.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg