En bedre verden for alle

En bedre verden for alle, var mitt beskjedne ønske for 2017, men jeg tror ikke jeg kan si at det har blitt det.
2017 var bare noen timer gammel da det kom meldinger om at Julenissen hadde skutt 38 personer i Tyrkia.  I følge Wikipedia var det totalt 1.472 terrorhendelser i 2017. 1.472 terrorhandlinger i løpet av ett år- ett terroranslag i snitt hver 6.time…..Verden har blitt gal….
Anders Behring Breivik gikk til retten og klaget på umenneskelige soningsforhold og isolasjonsskader. Vår egen lille terrorist savner likesinnede lekekamerater .  En stor tøff, terrorist synes ikke verden tar nok hensyn til hans sarte sjel…  Verden er blitt gal.
Donald har blitt president  Verden har blitt gal.

En familie som har bodd her i 27 år, og fått innvilget norsk statsborgerskap for 20 år siden, har fått inndratt sitt norske statsborgerskap.  UDI mener foreldrene oppga feil informasjon da de kom til Norge.  Nå må foreldrene, barn og barnebarn ut av landet. Verden har blitt gal.

Kim leker med våpen og bomber i Nord Korea.  Verden er blitt gal…

I nasjon etter nasjon i Europa får høyreekstreme og høyerevridde partier mer makt. Vi opplev at innvandringskritiske partier stadig trekker store velgermasser. 
I Tyskland gjorde det høyrepopulistiske partiet AfD – Alternativ für Deutschland  det beste valget et parti på ytterste høyre har gjort siden krigen.
I Østerrike fikk de konservative og ytre høyre 60 % av plassene og skal stifte regjering.   Høyere og Frp får fire nye år her hjemme. Verden er blitt gal.

Man kan ikke miste håpet skal man få til forandring.

Mitt ønske for 2018 er EN BEDRE VERDEN FOR ALLE.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg