Lengter mot vår…

Våknet i dag til nedsnødde biler og nedsnødd gårdsplass – igjen.  Fortsatt snør det utenfor vinduet.  Jeg har følelsen at det har snødd i hele januar og hele februar.  Det er nok NÅ!!! 
Gjerdet er nedsnødd.  Plantekassene er nedsnødd,  Det ligger store hauger over med bort-måket snø på plenen
Da Gamle Gubben Grå måkte terrassen i forrige uke måtte han måke oppover fra terrassen og til snø-haugen.  .Oppover fra terrassen – den ligger høyt hevet over bakkeplan. Hører du, hvem du nå er som drysser alt dette hvite nedover meg. Det er nok nå!!!
Den Halvgale Perseren sa her om dagen at hun aldri trodde hun hadde sett så mye snø.  Vi kom til at det sikkert stemte.  Hun kom til Norge i 1997.  Det er nok nå!
Fredag tok jeg opp geraniumene fra kjelleren.  Kuttet vekk alt det visne og så at det kom grønne skudd.  Nå står de i stua og skal vokse seg tette og fine til jeg forhåpentligvis kan plante de ut om ikke alt for lenge.  Når snøen forhåpentligvis en gang tar slutt.

4 kommentarer
  1. Snør her også, men har på langt nær de mengdene dere har. Synes det er koselig, men litt vanskelig å finne plasser å gå tur med bikkja nå, om en ikke går på fortau og sykkelstier. Og da blir han jo så sykt skitten. Lykke til med geraniumene. 🙂

  2. Marit: Er lei snø nå. Men det er vel mars snart, så det tar vel slutt om ikke alt for lenge. Geraniumene skal jeg stelle pent med

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg