Tankefull ettermiddag

Utslitt og sur i går. Mer grinete og amper i dag.  Men fremdeles ikke noe særlig å ha i hus.  for selvsagt går det ut over Gamle Gubben Grå når jeg er i dårlig humør eller dårlig form – eller begge deler på en gang.

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe.  Mitt elendige humør og glødende raseri fikk i det minste Gamle Gubben Grå til å bestille time til bilen min på verksted. Dessverre blir ikke det før til uka. Men nå er i det minste den saken avklart..
Sinnet må ha vært rødglødende, for Gubben begynte også med siste innspurt på oppussingen av gjestetoalettet som vi har drevet med siden 2014. (Dessverre er ikke det en humoristisk overdrivelse…) 

Jeg tok med meg Kjøteren og for på dør. Det var godt med en tur ut i det fine været..

Etterpå dro jeg til legen. 
Kjente frustrasjonen kom tilbake da jeg først kom inn 20 minutter etter at jeg hadde time.  Jeg er ikke noe særlig god på venting. Samtidig var jeg utrolig spent på de blodprøvesvarene.  Det har ligget der og murret siden bioingeniøren stakk meg i armen og tappet ut et reagensglass med blod en fredag før påske.  I dag skulle jeg få dommen.
Endelig var det min tur.
Blodprøvene var heldigvis langt bedre enn jeg fryktet. Til å være ei diger dundre på over hundre som hat passert 50 med god margin må jeg si meg rimelig fornøyd.  Mine verste antagelser slo ikke til, og selv om jeg må spise noen piller i tiden fremover, så føler jeg en enorm lettelse. 

Jeg har endelig fått et svar. Selv om det kanskje ikke er hele svaret, så er det en start på veien tilbake

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg