En tur i parken….

Vi har lenge snakket om å ta en tur til Nansenparken på Fornebu.  Men det skulle være en perfekt dag for en slik vårtur.  I går var dagen mente Gamle Gubben Grå. Jeg var i grunn ikke så lysten. Jeg var trøtt og sliten, og hadde mest lyst til å ligge under pelspleddet på sofaen. Men det var jo så fint vær. Jeg burde komme meg ut.  Egentlig blir man bare enda mer trøtt og lei av å ligge på sofaen. Men det er noe med denne dørstokkmila…

Jeg lot meg overtale, Og angret ikke.
Det ble en utrolig fin vår-tur.  Bare plener, sildrende bekker og blått hav.  Deilig sol og god temperatur..  Virkelig en flott dag.

Da vi dro hjemover begynte trafikken å tette seg til. Strekningen Sandvika -Hønefoss en fredag ettermiddag kan være en utfordring, og ikke minst denne helgen som vel er Skarverennshelga.  Mange som skal til fjells, og både Valdres og Hallingdal ligger slik til at  Hønefoss er et punkt på veien.  Vi valgte å stoppe i Sandvika, gikk en liten rusletur, fant oss en fortauskafe og nøt en kaffekopp i sola.  

Hadde så vidt satt oss i bilen og startet å kjøre, da det tikket inn en melding fra ei venninne.  Hun skulle et ærend til byen, og lurte på om vi kunne møtes.   Det måtte vi jo prøve og få til.  :Vi beregnet en drøy time på veien Sandvika – Hønefoss, tok noen omveier på mindre trafikkerte veier og rakk også en tur innom Kiwi før vi møtte venninna på avtalt sted.  
Ble en par timers skravlestund med venninna og etter hvert mann hennes før vi dro hjem for å lage middag.

Hjemme ventet Yngste Sønn, og da han hørte at vi hadde tenkt å ha taco til middag, tilbød han seg å hjelpe til med å kutte opp grønnsakene. Han snakket med Eldste Sønn på telefonen, og fortalte at vi skulle ha taco.  Eldste sønn syntes det hørtes godt ut, han skulle bare ha en bolle nudler til middag han, stakkar.  
Morshjertet smeltet selvsagt. Så Eldste Sønn ble bedt hjem på taco, og vips så var begge guttene hjemme. Vi spiste og koste oss og skravla gikk greit rundt bordet. 
Etter middag ble vi sittende å spille musikk mimre og skravle til klokka nærmet seg midnatt – og Gamle Gubben Grå kjørte Eldste Sønn hjem. En tvers igjennom fin dag.  

 

2 kommentarer
  1. Det er noe med å la seg lokke utpå 🙂 Det er som regel godt å komme seg ut av det pleddet 😀 Både det fysiske og det mentale 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg