Sprek gammel dame….

I dag morges, klokka hadde så vidt passert 8, var jeg ferdig med dagens innkjøp og var på vei ut av parkeringsplassen på Kiwi.  Det er fortsatt litt skumt selv om sola tegner rosa striper over åsen i øst.  

Den er litt uoversiktlig den utkjøringa sånn på morgenkvisten. Biler fra Hønegata som blinker fordi de skulle opp Fosekallveien, men skal de og inn på Kiwi eller videre oppover Fossekallveien? Skolunger på sykkel, sparkesykkel og til fots i alle størrelser og i alle retninger.  I det jeg skal ut fra parkeringa og ut i veien ser jeg en syklist som kommer ovenfra som for lengst har passert skolealder.   Jeg holder øye med syklisten til jeg er sikker på at hun skal inn på Kiwi og ikke videre rett frem foran bilen min, så svinger jeg ut i veien. I sidesynet ser jeg at hun løfter den ene hånda fra styret og vinker muntert mens hun svinger inn mot butikken.

Hvem var det? tenker jeg mens jeg hilser tilbake og kjører videre. Etter et par sekunders tenking kommer jeg frem til at det må være kusina til Mamma. Ei utrolig sprek dame rundt 80 år som er ute i trafikkaoset på el-sykkel tidlig en morgen. Sprek dame.

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg