Akkurat det jeg trengte….

Det hadde vært ei lang og litt kjip uke. 
Nå var det fredag og endelig helg.  Jeg satt i bilen min utenfor Kiwi, akkurat ferdig med fredagshandelen. Siste stopp på programmet før jeg kunne ta helga, legge meg på sofaen og vente på at Gamle Gubben Grå blir ferdig med middagen. Kanskje nyte et glass rødvin og kjenne fredagsfreden senke seg. Rygg og kne verket og jeg følte meg sliten og lettere irritert.

Da ringte telefonen. 
Det var venninna mi som bor langt her fra. Jeg har aldri helt tilgitt henne at hun sluttet på jobben og dro her fra. Vi hadde snakket sammen for et par dager siden.  Avtalt å møtes i Oslo i Desember. “Hva slags planer har du for kvelden?”  startet hun samtalen med.  Jeg nevnte ikke sofaen og gullrekka, men svarte at hjem, mat ikke noe spesielt hørtes ut som en god plan.  Hun lurte på om vi ikke kunne treffes. Hun var i Hønebyen og hadde lyst på litt selskap.  
Så ble det slik.

En rask tur hjem.  Tur med hundene og litt skifte av klær.  Så dro vi ut for å spise middag, drikke vin og løse all verdens problemer.Problemløsningen var så vellykket. Praten gikk så bra.  Det var så utrolig flott å ses igjen.  Så etter middag  tok vi en liten tur på pub. Slo ut håret litt.  Reiv kjeft. Lo og skravlet til klokka passerte både 1 og 2.  
Det var så utrolig koselig, så godt.

Det var akkurat det jeg trengte.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg