Gårsdagens Fretex-funn

De som følger meg på bloggen vet at jeg er utrolig glad i Fretex, loppemarked og Finn.no.  Jeg har alltid vært litt svak for kvalitet, og det er lett å gjøre gode bruktfunn.  Vi forsøker å ha en gjennomført stil på innredning og interiør, og den stilen er ikke like lett å finne i de moderne møbel- og interiørbutikkene. Kall meg gjerne sær. Halvparten av dere som leser dette ser nå for seg hjemmet vårt som et salig kaos av lurvete gamle ting, mens andre ser for seg chaby-cheek. Ingen av delene stemmer. 

Tilbake til gårsdagens Fretex-funn. Det var denne fine te-kjelen. Den er fre Willeroy & Bosch, og tilhører jule-serviset jeg samler på.

For noen år siden, da jeg satt i styret til Helseforetaket, og fikk styrehonorar på rundt 45.000 utbetalt i  desember i tillegg til julelønna kjøpte jeg dyre tallerkener, juletallerkner, så jeg har til den delen av slekta som pleier å samles hos oss på julaften. Ideen er å kjøpe til en tallerken eller to år for år etter som familien vokser med forhåpentligvis svigerbarn og barnebarn.  

I går det jeg altså te-kjelen på Fretex. Den kostet 1/3 av prisen som jeg måtte betale hvis jeg bestilte den over nett. Du kan tro jeg var lykkelig.

 

 

14 kommentarer

Siste innlegg