Julemareritt

Jeg satte meg opp i senga og var med ett lys-våken.  Hjertet dunket hardt i brystet.  Hvor var julegavene til grand-nevøene mine???
Jeg sank ned igjen i putehaugen, kastet et blikk på vekkerklokka. Den var litt over 07.00.  Det var første søndag i advent og fridag.  Det hele hadde bare vært en drøm…..

Men drømmen hadde vært så virkelig.  
Det hadde romstert ute i entreen, og da jeg snudde meg fra det jeg drev på med hadde det stått to nisser i gangen.  En stor nisse og en liten nisse.  “How how  er det noen snille tanter her?” hadde den store nissen sagt og den lille hadde kommet litt nølende mot meg med ei pakke. Den store tok en pose med pakker ut av sekken sin.  Jeg smilte og takket og var litt rørt over at Niesen min laget så mye show for pakkene til oss.  Og sa noe om at jeg skulle hente noen pakker nissene kunne ta med til noen snille barn jeg kjente.  Så gikk jeg rolig til soverommet vårt for å finne pakkene jeg visste lå ferdig innpakket  med pakkelapper og alt. Full kontroll!
Men inne på soverommet var pakkene til grandnevøene og familien deres sporløst forsvunnet.  , og ikke nok med det det var alle de andre pakkene og…..og kontoen var tom og butikkene stengt og jula… 

Jeg våknet.  Det var en drøm – et mareritt.
Jeg ble liggende våken i putehaugen og tenke.  Nå er du litt vel stressa.  Riktignok har jeg ikke kjøpt julegavene til grand-nevøene mine ennå.  Men det er det minste stresset i verden.  De er de eneste barna i familien. De eneste barna jeg skal kjøpe gave til. Min eneste unnskyldning for å besøke lekebutikk eller barnetøy avdelingen.  Det er vel de to gavene jeg gleder meg mest til å handle.  
Jeg er godt i gang med julegavene. Begynte i januar.  Det ligger flere virkelig fine gaver i kroken på soverommet ferdig innpakka med til og fra lapp og alt. Innholdet er ting jeg vet at mottakeren vil bli glad for, og som er handlet inn nettopp fordi jeg mener den personen ønsker seg det- ikke noe jeg kjøper i panikk fordi jeg bare MÅ finne en gave.  
Jeg er langt fra ferdig.  Men jeg er godt i gang.  Det er 2 desember i dag.  1. søndag i advent.  Jeg har fremdeles god tid

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg