Med jord under neglene…

Det regner, likevel sitter jeg i kurvstolen på trammen. Det regner ikke så mye, og det er tak o er stolene. Jeg beundrer arbeidet mitt. Prøver å fokusere på det jeg har gjort, og ikke alt jeg ikke har rukket.

Krysantemumen jeg fikk av Barndomsvenninna i bursdagsgave er en fargeklatt på bordet på trammen. Det trengs, for sommerblomstene på trammen har sunget på siste verset en stund. I år har jeg oftere hellet ut overflødig vann fra pottene enn jeg har vannet. Det gir ikke optimale vekstforhold.

Pelargonian på trambordet får stå ute litt til  men borte på sidrbordet. Den har fremdeles røde blomster, men er langt fra så flott som drn kunne ha bort. Har vel nærmest druknet i sommer.

De andre pelargoniene her på trammen, de i verandakassa, har blomstret ferdig for i år ser det ut til. De har jeg gravd opp i dag og erstattet med Erica. Eller de lyngplantene heter vel ikke det lenger.

Satt en Erica i potta på stålampa og. Kryssntemumen der tok kvelden og havnet i komposten tidligere i uka.

Å plante litt lyng i ei verandakasse er ikke store jobben å skryte av, selv om det er den jeg beundrer. Jeg har og klippet ned klatrerosene. Det er mer jobb. Halve nordveggen på Drømmehuset har sett ut som slottet til Tornerose en stund. Alltid godt å få klippet de ned på høsten, selv om det ikke er så gøy å sloss med flere meter lange rosegreiner.

Nå er det gjort for I år. Det er godt å sitte her og tenke på.

Hadde tenkt å legge litt arbeid i å ta fine bilder av ericaene, men nå bøtter det ned så det frister ikke å stå ute i regnet å fotografere. Tror hundene og jeg heller lusker inn.

4 kommentarer
      1. Stikking og at greinene filtrer seg sammen sluk at det blir en del bøy og tøy er det som gjør det til en lite fristende oppgave. Men du så tilfredsstillende når jobben er gjort

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg