1. Ikke så lett å la bålet dø ut når du kaster ved på det. Ikke bruk andres smerte til å klatre på listen

    1. Hvorfor hengte du ut et annet menneske med navn til hogg og tørk på bloggen din? Derigjennom lagde du bålet, og du næret det selv gjennom å støtte din venninne Vibbedilles angrep på personen i kommentarfeltet. Du inntar i utgangspunktet en passivagressiv holdning, for så å fyre løs og angriper hardt ved å projisere via venninnen din. Dette er ufint, for å si det forsiktig. Bloggen din blir i praksis en hoggestabbe og sosial giljotin.
     Legg merke til at mange lesere vender seg imot deg og det du gjør. Du sparker og hogger på et menneske som ligger nede, og etisk sett er det forkastelig. Tematikken kunne du skrevet om på et generelt grunnlag uten å nevne navn og konkretisere. Å hovere over klatring på lista nå blir et personlig, og i ytterste konsekvens et politisk selvmord. Du ville visst bruke bloggen som et springbrett til Stortingsplass. Dette kloringen oppover en liste lander med et brak der du mister integritet og troverdighet på det menneskelige plan, og de moralske og etiske referanser smuldrer opp. Det kan ikke en politiker hverken tillate eller tåle. Du velger likevel måten og bruken av det menneskelige og navngitte offeret for klikk. For det handler om klikk, det skriver du mye om. Klikk for enhver menneskelig pris? Ja, selv om personen du legger på hoggestabben ber deg om å slette, og ber inderlig om å få fred. Hvordan tenker du at hun har det nå?
     Folk stemmer vil neppe gå til en politiker som velger å klore seg opp på leserlisten på en slik måte.

  2. Her har jeg hamret løs i den ene kontroversielle retningen etter den andre i 3 1/2 år til ende.. Og i tillegg har jeg gjort narr av de i talløse innlegg! Jeg burde da for pokker i det minste ha gjort meg fortjent til en hat-tråd på dette forbannede forumet, har jeg ikke!?..
   Men neida!
   Jeg trodde jo lenge jeg var for liten og ukjent, men så kom vi jo dit hvor jeg ikke var det lenger.. Og da kommer det altaå frem at f.eks Mette Ask får hattråd for typ å gå på do på feil tider, men jeg! Jeg som har foret de med kontroverser og politisk ukorrekthet i år til ende.. – Vet du hva jeg får? ‘Ho er skikkelig fresk! Sier det ho mener rett ut! Forfriskende og morsom’.. Selv på mitt kraftigste i C19 sammenheng, er DET alt jeg får.. Det blir hverken hatklikk eller gleden av å parkere troll av sånt!.. 😫😭😖😭😫

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg