Charlie som gjesteblogger

Reklame |

Gjesp! Alle må bidra sier kjerringa, og i dag er det visst forventet at jeg, Charlie Chihuahua skal bidra med noen kloke betraktninger til denne bloggen. Gjesp.
Akkurat som kjerringa tror hun kan kommandere meg! Det er jo jeg som er sjefen i huset.  Men ok, noe kan jeg jo komne med.

Vi kan starte med Kjerringa. Hun er grei nok, men litt lat. Hun går gjerne tur, har fått med meg at hun skryter en del av det på blogg. Men vel så ofte, spesielt på kveldstid forsøker hun å lure meg, altså MEG, selveste Charlie Chihuahua til å tusle rundt kvartalet sammen med Gamle Gubben Grå og Kidd! Men altså uten kjerringa. Akkurat som om jeg, selveste Charlie Chihuahua, skal vandre rundt uten egen tjener dedikert til kun å plukke opp min avføring! Hun har overhode ikke vondt av å bevege seg litt mer. Hun er ikke akkurat noen sylfide!
Vel er jeg kanskje litt rund selv og, men jeg er en hannhunder- og menn skal ha litt pondus har jeg hørt.

Så har vi Gamle Gubben Grå. Tar meg med og får klippet klør og slikt, husker på å kjøpe patè til meg til middag, lar meg sove hele formiddagen uten å mase …  Ingenting å klage på så langt.
Men jeg liker ikke å bli sett ute sammen med han. Det er litt under min verdighet. Kommer han med halsbåndet, ja da befinner jeg meg under sofaen eller seksjonen før du får sagt “tur”.

Så har vi Kidd. Kul fyr. Liker han. Han skaper litt liv og fikser godbiter når vi er alene. Selvsagt kan han være irriterende slik at jeg må sette han på plass, lære han hvem som er sjefen i huset. Som når jeg lå under pleddet  på sofaen og sov sammen med kjerringa og han kom inn fra tur med Gamle Gubben Grå og hopet rett opp på kjerring, pledd sofa og meg! Plassen på sofaen sammen med kjerringa er min, og bare min!
Men ellers, kul fyr.

Nå har jeg bidratt til denne bloggen Regner med det vanker en skikkelig godbiter, og så (gjesp) skal jeg fortsette skjønnhetssøvnen.

 

7 kommentarer

Siste innlegg