Det er mange som er uenige i regelverket……

“Det er mange som er uenige i regelverket…”  sier Justisministeren som en forklaring på hvorfor han og hans familie brøt regelverket og lot aupairen flytte inn før hun hadde godkjenning fra politiet.  Jeg vet ikke helt hvordan det er med dere, men slik jeg ser det er litt av vitsen med en Justisminister at han liksom er den høyeste lederen for lover og regler.

Jeg synes litt synd på Erna.  Hun må antakeligvis  nok en gang finne en kandidat til justisministerposten,  Det blir for 8. gang, og dessverre er ikke gjenbruk, av forskjellige grunner, noen god ide her.  Og Erna, hvis du vil ha et godt råd, blås i om Siv blir litt amper.. Leit et annet sted enn i Fremskrittspartiets rekker.
Jada, jeg vet at Fremskrittspartiet liksom kaller seg “Lov og orden partiet”, men den troverdigheten begynner å bli like frynsete som at de også hevder at de er et parti som er i mot bompenger.

Nei, Erna. Det finnes flere regjeringspartier. Kanskje du skulle leite etter den neste Justisministeren i Kristelig Folkeparti?
De bør ha et etisk og moralsk kompass som gjør at de forholder seg til lover og regler på en måte som er en justisminister verdig.

-Og har de ikke det, ja da blir det enda større overskrifter……

5 kommentarer
  1. ja en minister forventer vi skal følge reglene dei selv har satt ,dei forventer jo att folk på gaten følger dei.Også her i huset ble det i går nevnt att kanskje dei skulle finne en ny minister i krf,hi hi

  2. Saken er festlig, for strikse regler ønsket av Frp slår tilbake . Samtidig vet man jo at myndighetene stadig sier folk har ansvar for å kontrollere regler selv, så justisministeren kan ikke sno seg unna her.

   At jeg er imot hele au pair-ordningen er en annen sak…det er billig arbeidskraft pakket inn i “kulturutveksling”. Ha gjerne utenlandske barnepiker og husholdersker, men betal dem skikkelig.

   Og Erna: slutt å gi Frp justisministeren..

  3. SÅ mye rot det har vært i denne regjeringen, de skifter jo folk i de ulike poster like ofte som andre skifter truser. Og det sier IKKE noe om trusebruken, men om regjeringen 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg