Det går an å drikke av en kopp det er drukket av før…

Noen hadde tatt opp en pose med Eldste Sønn sine fantastiske smultringer fra fryseren. Så da ble det smultring og en stor kopp te som litt tidlig morgenmat før frokost.

Både asjetter og den store tekoppen er bruktfunn. Som mange av dere sikkert vet er jeg utrolig glad i å lete etter skatter på finn, bruktbutikker og loppemarked. I dette innlegget vil jeg vise dere noen av godbitene mine.

 

 

 

 

 

10 kommentarer
  1. Her var det mange flotte ting og feste blikket på.
   Jeg elsker også å snoke rundt i bruktbutikker og loppemarked.

  2. Jeg er nok mer sånne som liker NYE ting (hysj, det skal jeg vel ikke si høyt. Ikke miljøvennlig). Jeg levde de første 10-15 årene av bo-alene-livet mitt med BARE brukt og arvet og loppemarked-ting som gikk stykker. Ble så veldig lei. Og mistet sansen for sånt. Men jeg ser de som har skikkelig gjennomført, med kvalitets-brukte ting kan få det veldig flott. Og skjønner godt at andre liker det 🙂

   1. Vi fikk masse brukte møbler oc ting da vi flyttet i vår første leilighet. Folk kom på døra med ting vi egentlig ikke hadde lyst på, men det var ikke like lett å si nei.
    Vi kjøpte et kjøleskap og komfyr brukt. Vi brukte en hel dag og utrolig mange nøtter med salmiakkvann før det var rent. Sånn er ikke gøy.

    Men å kjøpe brukt med et kresent blikk er ok

  3. Man kan finne mye fint brukt til en billig penge (kanskje en dyr penge også? Gjorde et kupp for et par år siden, middags- og suppetallerkener fra Figgjo til 2 kr stk. Nok til å ha både hjemme og på hytta. Ser frem til gjenbruksbutikkene åpner igjen 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg