Det kommer sikkert som et sjokk,,,,

Kona til er fremdeles på toppen av bloggtopplista.  Jeg har steget fra en 53. plass til en 52. plass.  Innlegget mitt i går vekte en del debatt.  Jeg fikk hele 648 sidevisninger, en økning på 39.  Debatten gikk over hvor vidt enkelte bloggere legger igjen anonyme nettrollkommentarer på sin egen blogg for å få følgere til å forsvare seg, skape engasjement og på den måten få flere sidevisninger og mer publisitet.  Får de pressen til å bite på kroken og, jo bedre er det.  Jeg er helt sikker på at slikt forekommer, men jeg vet ikke hvorfor, men jeg tror kanskje ikke det er tilfelle for Kona til. Hvorfor ikke? Jeg vet ikke, kanskje fordi jeg liker bloggen og bloggeren…?

Nok om det.
Kona til har ikke kommet med noe nytt, og jeg tar derfor for meg nummer 100 på lista.
Det er Thea Gudmundsen. For meg en ganske ukjent blogg og ukjent person.  Jeg må lee meg opp litt.
Da finner jeg ut at Thea er en x-Pradise Hotell “stjerne”.  Kjendisstatusen har kanskje ikke tatt helt av etter oppholdet i paradis.  Hun ga ut en låt  for ett år siden, har fått seg kjærest, og er nå tilbake i den vanlige tralten med et kjedelig A4 jobb noen dager i uka. Hva det er, sier hun ikke noe om, bare at det er noe innen sminke og hudpleie.

Og nei, det var ikke det at hun hadde fått en jobb som var grunnen til overskriften. Ja, jeg har jo lånt overskriften til Thea.  Det var heller ikke det at det faktisk kom et blogginnlegg fra henne som hun ser på som overraskende, selv om det i det siste har bare kommet sånn ca ett i måneden.  Det overraskende var at hun slipper ny låt.

Jeg er usikker på om det egentlig er så overraskende.  Jeg leser i en Dagblad artikkel at hun sier at den låten skulle komme i oktober 2019.  Nå er det februar (selv om innlegget hennes der nede på 100. plassen er en uke gammelt) I Dagblad intervjuet sier hun og at hun har signert en avtale på at hun skal gi ut ytterligere tre låter, så da regner jeg med at opopdragsgiver muligens har presset på en del.

Låten som ble sluppet rundt midnatt natt til forrige fredag, er grei nok.  Ikke helt min stil. Men så er det ikke alle som digger trønder-rock og Åge Aleksandersen heller. (Har jeg fortalt at jeg skal på konsert i juni?)
Thea sier at hun skal komme tilbake med et innlegg hvor hun forteller hva låten handler om.  Det har ikke kommet denne uka, så jeg regner med at det kommer en eller annen gang i mars måned……
Og apropos det å legge inn “falske” kommentarer på egen blogg… jeg lurer på om vi har et par gode eksempler her.

Nei, klokka har passert 7, på tiden å starte dagen og dra av sted. Drammen venter.  Det kommer antakelig IKKE som et sjokk….

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg