Det må jo være lov å spøke litt…..

 

Dette innlegget tar utgangspunkt i Kokkejævels siste innlegg skrevet 30.07.15.28.  Det var det siste innlegget han hadde publisert da jeg begynte på dette innlegget 31.07 kl 06.10.
Bildet som illustrerer innlegget mitt er det samme som jeg brukte i går.  Jeg har fotografert bilder fra Kokkejævels blogg og klipt vekk andre mennesker.
BILDET VISER FEIL BRUK AV MUNNBIND!!!!!

Jeg er ikke helt sikker på hva som opprører meg mest med Kokkejævels “tilsynelatende” forsøk på å unnskylde det han kaller sitt teiteste innlegg noensinne.  Mens jeg sitter og tenker over det er klokka her blitt 07.30. Radioen står på i bakgrunnen her, og nyhetssendingen melder at det siste døgnet har det blitt registrert 36 nye Koronasmittede her i landet.  Det er den største økningen på 2 måneder i følge den samme nyhetssendingen.  Men i kommentarfeltet til Kokkejævel er blodfanen opptatte av å forsvare Kokkejævel.  “Det må jo være lov å spøke litt, dere. Han fjollet med munnbindet bare for moro skyld. Hvor farlig kan det være liksom”

Jeg tror ikke det er en direkte sammenheng mellom Kokkejævels idioti og de 36 ny-diagnostiserte.  Men at det er en sammenheng mellom folks holdning til smittevern slik som blir demonstrert i Kokkejævels kommentarfelt, og det stigende smittetallet, det er jeg overbevist om.  For nei, smittevern er ikke noe vi spøker med, folkens.  Kommentarene til blodfanen til Kokkejævel skremmer meg mer enn det provoserer meg.  Er folk flest så dumme?  Når informasjonen fra det offentlige overhode ikke inn?

Jeg hadde ønsket og forventet litt mer ydmykhet fra Kokkejævel.  At han tok innover seg kritikken han har fått for munnbind-fjollinga.  Men nei, han poster bare det samme bilde en gang til.  Lar sitt blide åsyn nok en gang få plass på toppen av bloggtopplista med nesa godt over munnbindkanten og et stort glis. Hvor dum kan en bli????

Så slår en isende tanke ned i meg.
Tenk om Kokkejævel ikke er dum…. Tenk om Kokkejævel helt bevisst postet de bildene med “munnbindfjasinga” for å få klikk, skape debatt, komme i søkelyset, promotere seg selv.  Tenk om Kokkejævel er en slik fyr som formelig “går over lik” for å fremme seg selv?

Jeg tror ikke man klarer å ligge på bloggtoppen uke etter uke, måned etter måned hvis man er dum.  Jeg tror ikke man kan drifte et slikt konsept som bedriften til Kokkejævel hvis man ikke er en ganske så god forretningsmann med nese for salg.
Munnbindbildene til Kokkejævel som han bevisst publiserte et par døgn etter at de var tatt (Han publiserte de før han vekket reisefølge for å reise til flyplassen) var ikke “fjolleri” og en impulsiv handling der og da. Det var et bevist markedsføringstiltak for å snape debatt og derved fremme blogg, bok og egen person.

For er det noen av dere som kjøper at Kokkejævel ikke er bevisst

 at flere titalls tusen mennesker ser bildet av meg som bryter smittevernreglene så det synger. 

Selvsagt vet Kokkejævel utmerket godt hvor mange følgere han har.  Det er jo derfor han skriver bloggen, for at folk skal lese den.

Og den såkalte unnskyldningen er ikke en unnskyldning, men fremstår mer som forsøk på rettferdiggjøring eller bortforklaring.  Nei jeg tror heller ikke at vi kommer til å se fulle fly med jublende mennesker som river av seg munnbindene fordi Kokkejævel gjorde det,   Men det er klart at når en slik profilert fyr som Kokkejævel demonstrerer sin helt klare forakt  for smittevernreglene så er det med på å påvirke holdninger.  De som tviler på det, kan jo bare gå inn og lese hva blodfansen skriver i kommentarfeltet hans.

 

9 kommentarer
  1. Jeg synes han demonstrerer nesten hver eneste dag at han går over lik for oppmerksomhet.

   Men vil nesten si at dette tar kaka…så langt. Hvem vet hva som kommer etterhvert?

   Før eller siden er tragedier, ryggvondter og kokkelering oppbrukt, og hvis han hele tiden skal overgå seg selv..:o

   Håper inderlig han ikke vil bruke det kommende barnet i den desperate jakten på klikk. Det er så trist når uskyldige blir brukt sånn synes jeg :/

  2. Det er jo en tydelig kalkulert strategi, med å skrive provoserende innlegg, for deretter å “legge seg flat” eller “krype til korset”(sett inn det som passer).
   En strategi som ikke ville lyktes med litt mindre sveiseblinde fans. En strategi som er velkjent i bransjen.
   Trist å se at fansen støtte opp under disse stuntene, og ikke stiller kritiske spørsmål overhodet. Spesielt i en så alvorlig sak som å ikke overholde smittevernregler.
   Det er den reneste hallelujastemning i kommentarfeltet dessverre.

  3. Det er bare dumt. Men det ligger tanker bak et slikt innlegg. Han fortjener all motstand han kan få, men det han ikke fortjener er oppmerksomhet. Vanskelig balansegang akkurat det.

  4. Sånt skal man ikke spøke med. Er enig i at denne gangen gikk han altfor langt. Covid-19 er ikke å spøke med. Men jeg ser også at folk nå slurver veldig. Jeg har både høyt blodtrykk, og astma og unngår det meste for ikke å bli smittet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg