Disse menneskene sjokkerer meg….

Reklame tights Ellos topp innocent

Jeg har avansert fra 99. plass til 91. plass, og Sophie Elise har danka ut Isabell Raad og er tilbake på toppen. Hun lar seg sjokkere over at det finnes mennesker som spiser usunt og ikke trener og samtidig klager over at de er deprimert. For i følge Sophie Elise er sjansen utrolig liten for å bli deprimert hvis man bare tar på seg et fancy treningsantrekk, får den opererte rumpa si bort til nærmeste helsestudio og husker på å spise sunt, helst vegansk.

Sånne folk irriterer meg.
Sånne folk som tror at gulrot til frokost middag og kvelds etterfulgt av havremelk er løsningen på psykiske utfordringer. Som tror at hvis man svetter på en ergometersykkel i en sal hvor  folk som ser ti ganger bedre ut enn deg, er opptatt med å ta selfier foran treningsapparatene, ja da blir man lykkelig. Hvor dum kan en bli?

Neda, Sophie Elise.  Man blir ikke lykkelig av å stappe i seg potetgull, godteri og digre hamburgere som man skyller ned med store mengder cola mens man ser på dårlige serier  på Netfix og drømmer om å bli som deg. Og, ja det hadde sikkert vært bedre å sette rumpa i gir mot nærmeste treningsstudio og ta med seg en brokkoli på veien hjem.  Men er man deprimert er liksom ikke det det man har overskudd og energi til.  Og hvis en deprimert coladrikkende sjel hadde klart å manne seg opp og komme seg på treningssenteret med alle sine virkelige eller inbildte valker, kviser og fett hår og møtt på perfekt sminkete, opererte Barbie-dukker, ja da er det ikke sikkert de føler det så veldig inspirerende. Du skjønner å være deprimert er litt mer enn å ha en bad-hear-day

Og hør her, søte Sophie Elise. Heldigvis er det i de fleste miljøer sosialt akseptert å snakke om depresjon, angst og andre psykiske utfordringer selv om man ikke spiser vegansk og reklamerer for tights med fantastisk hold-in effekt. Hvor mange innlegg har ikke du skrevet om dine psykiske utfordringer? Har du enerett på psykisk lidelse fordi du av og til poserer på et helsestudio og innbiller deg at du lever sunt?

Ellos//Innocent

Sophie Elise har vært med på podkasten til Kåss og Furuseth hvor hun tyllet i seg mengder av kaker og annet snop. Fikk med seg restene hjem gjorde hun og. Et stykke mellom liv og lære der i gården….

Hun har som svært mange andre oppegående mennesker latt seg provosere av det nyeste i groteskt lavmål fra Sylvi Listhaug. Se bilde over hvis du har gått glipp av det. Sophie Elise har postet bildet på sin fb side med kritikk av Frp sin politikk, da spesielt miljøpolitikk, og advart om at hvis de ikke snart endrer kurs vil vi få klimaflyktninger i tillegg til den flyktningkatastrofen vi står midt oppe i.

Selvsagt får hun svar på tiltale. Slike uttalelser virvler opp mye grums. Jeg kritiserte jo SIAN her om dagen og vet hvor mye og hvor svart  grunnen kan være. Så her har Sophie Elise min største medfølelse. Det går ikke an å diskutere saklig med den bermen der.

I dag kommer de to siste episodene i TV serien hennes om politikk. Jeg har ikke sett de to første ennå, selv om jeg har tenkt å få gjort det. Får prøve å få det til i løpet av uka.

Sophie Elise var på nyhetskanalen i går og debatterte rovdyr. Hun innrømmer at hun ikke kan så mye om temaet og baserer  sine standpunkt på følelser. Litt sånn som meg. I kveld skal jeg til Eidsvoll og diskutere sosialpolitikk.

Vi blogges

2 kommentarer
  1. Tenkte bare eg skulle gi deg et lite, men ganske viktig tips 🙂

   Når du merker et innlegg med Reklame på denne måten vil det ikkje poppe opp på forsiden til Blogg.no. Det er fordi du selv har skrevet “Reklame” øverst i innlegg. Når du skriver innlegget, helt under den “boksen” som du skriver i er det et spørsmål “ANNONSEPOST?” Du skal da huke av der og så bare fyller du inn med annonsøren sitt navn. DA vil innlegget ditt komme på forsiden fordi det er riktig merket og alle kan se at det er et reklameinnlegg før de klikker seg inn.

   Ord som Reklame, Spons og Annonse kan stoppe innlegget i fra å bli postet ser du.

   Vibbedille 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg