Du kan være med å gjøre en forskjell…

Enten du er en Frpeer som mener at folk skal hjelpes der de er, eller du er en sosialist som vil hjelpe alle folk i hele verden, helst de som har en annen kultur enn oss så har du nå en enestående mulighet til å være med ¨å bidra.

Vibbedille en av mine yndlingsblogger har startet en spleis for familien sin i Beirut i Libanon.
Det er mange her i landet som har vært i Libanon, bidratt i fredsbevarende styrker.  Jeg vet mange av dere ble glad i landet og folket.  Og nå er det tre ugifte kvinner i Beirut som trenger vår hjelp.

Vibbedille er ei kjekk dame fra Stavangerkanten.  Hun fant sin drømmeprins og giftet seg med sin Ali for 30 år siden.  De bor utenfor Stavanger og har to voksne barn. Og det er hjelp til Alis tre ugifte søstre hun ønsker å bidra med.

Brødrene til Ali som har bidratt med hjelp til søstrene i alle år er  blitt arbeidsledige på grunn av pandemien, og etter at havneområdet i Beirut ble ødelagt i en stor eksplosjon i fjor har prisene på mat og andre varer steget enormt. Pandemi og ødelagt infrastruktur gjør mye utfordrende for befolkningen i Beirut .

Så Vibbedille har startet denne spleisen som gir oss mulighet til å hjelpe direkte der hjelpen trengs mest, uten at pengene forsvinner i administrasjon.

Så klikk deg inn her og bidra du og. Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen.  Kanskje er det tre ugifte kvinner i Libanon som skal få ditt bidrag denne måneden.

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg