Ei skikkelig treningsøkt

I dag har jeg hatt to gode treningsøkter.   Jeg hører selv at den setningen høres helt feil ut når den kommer fra meg. Men like fullt, I dag har jeg hatt to gode treningsøkter.  Så får vi se hvordan denne kroppen er i morgen. Etter planen skal jeg jo trene da og.

Etter at jeg hadde drevet å foret ut vinduer og dører i fuglehuset i første økt. (Heter det det når jeg fester det de kaller utforinger?) var det en times hvil før vi skulle ta fatt på økt nummer to.  For min del var det “stor ball”.

I dag fikk en del muskelgrupper i magen, korsryggen og bekkenet virkelig kjørt seg. Jeg tror jeg har vondt i muskler jeg ikke visste at fantes. Og husk jeg har liksom tatt røntgenbilder av folk i over 30 år. Trudde liksom jeg var rimelig god på anatomi.

Er det lov å si at en føler seg fornøyd etter ei skikkelig treningsøkt? Har aldri tenkt på det slik før.  Har kun tenkt på hvor sliten jeg har vært.  Jeg var sliten i dag og, men selv om jeg var sliten føltes det godt. Har ikke peiling på om sånt gir mening.

Så etter lunsj var det tid for tredje økt.  De andre skulle gå tur, men siden det er rimelig glassert her, relativt glatt og ankelen min ikke trenger de helt store utfordringene fikk jeg beskjed om ar jeg skulle møte på tredemølla I stedet.  Vi var 4 pluss en “voksen”, altså en ansatt som skulle kose oss på tredemølla I stedet for å gå tur.

Jeg fikk ei god økt på mølla og. Gikk 35 minutter uten stans.  Det er jeg fornøyd med  og det var ankelen min og.  Den hadde sagt fra en stund.

Vel, nå er middagen fortært og det er på tide med en liten strekk. Kjenner meg god og sliten. Regner med det blir en liten dupp.

10 kommentarer

Siste innlegg