Forfulgt av exen, dagens planer og innkjøp….

Jeg regner med at denne overskriften får  Gamle Gubben Grå  til å sette kaffekoppen i vranga. Kjerringa er på møter i Hovedstaden, bor på hotell og greier, og skriver om at hun blir forfulgt av exen.  Ikke bra!
Samtidig tenker jeg at exen, hvis han leser bloggen min, og det gjør han jo sikkert (?) tenker at har det rabla helt for dama? Jeg har da ikke sett snurten av dama siden vi traff hverandre tilfeldig ved disken for frossen-pizza på Kiwi og det må da ha vært …..høsten 2017?
Slapp av Gubben.  Det er selvsagt Isabell Raad som er forfulgt av exen, og da i form av minner på sånn Snapp-chat. (Gamle Gubben Grå er ikke på Snap)  Men Gubben, det blir akkurat slik som at jeg på facebook blir minnet om at i dag for 3 år siden gikk tur med hudene ved Storetjern og Lilletjern, for 7år siden var på landsmøte, til NRF, at jeg hadde eksamen i HR management for 8 år siden i dag og at de seriekoblede røykvarslerne våre virket dagen i dag for 9 år siden.  (Kanskje vi burde sjekke om de fremdeles virker?)

Isabell blir da påmint opplevelser med en fyr som nå er ex. Kyssebilder, hånd i hånd og alle de teite bildene man tar når man er ung og forelsket. Sånt er selvsagt slitsomt å bli minnet på når forholdet er over.  Da er det bedre å poste kyssebilder av den Gubben man er sammen med i dag – og har vært sammen med de tretti siste åra…

Over til dagens planer.
Jeg har allerede svart ut en sms til Sjefen.
Må få svart folka i Rødt Ringerike på en gruppemail.
Sjekka ut fra Thon Munch og forflyttet meg til Thon Slottsparken
Representantskapsmøte i NRF.
Shopping.
Buss hjem..
Endelig hjemme!
Blogging innimellom hvis jeg får tid….

Jeg har ikke noe shoppingliste klar.  Men julegaveshopping er jo planen. Og skulle jeg dumpe over den optimale julekjolen til en grei pris, kan det nok tenkes at jeg slår til.

Men nå – hotellfrokost!!!

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg