Frodiths lille januar-moro Rosa.

Når Frodith kunngjør at i dag er stikkordet rosa, ja da må jo bare denne kjerringa dele bilder av det rosa gjestetoalettet i Drømmehuset. Det er så rosa at Gamle Gubben Grå  påstår at han ikke går inn der med øynene åpne. Hvis han går inn der i det hele tatt. Han pleier å advare gjester mot å gå inn der, og påstår de gjør det på eget ansvar. Det er visst i hans øyne litt vel rosa og feminint.
Jeg, jeg elsker det og prøver å få trykket inn så mange rosa detaljer som jeg klarer. Siden dette bildet ble tatt har dorullholderen blitt tapetsert med gavepapir med rosa cadillacer og vinduet har fått “blyglassvindu”.
Jeg har og  fått tilsendt rosa håndkle fra Solliv.

Den har en snøkule med rosa flamingoer som svømmer rundt i snøen med røde nisseluer. Det er så mye som er feil med den kula. Flamingoer i snøstorm. Svømme mens det snør. Nisseluer om sommeren. Ja for den står der hele året.

Selvsagt har doen sin egen dorull-dukke. Jeg har en på badet og.

Dorullholderen

Det hjemmestrikkede håndkleet jeg fikk til doen min fra Solliv.

Blyglassvindu.

Det jeg har lyst til er å få tak i en rosa lysekrone, og kanskje en peis? Ja og så trenger jeg nye gardiner. De som jeg har på disse bildene hadde plutselig revnet i flere sømmer. Forstår ikke hvorfor. Snart starter loppemarkedsessongen. Jeg får se hva jeg finner.

10 kommentarer

Siste innlegg