Hva skjedde i kommentarfeltet?

Jeg raser nedover på bloggtopplista er på plass nummer 19 i dag.  I kommentarfeltet mitt er det bare hyggelige meldinger, støtte og varme.  Det gleder meg. Jeg trengte det i går.  Det kan dere lese mer om i innlegget Til dere som venter… 
Hva som skjer i kommentarfeltet til Kokkejævel helt der oppe på bloggtoppen har ikke jeg noen formening om.  Jeg kommenterer aldri der inne, og jeg leser sjelden kommentarfeltet hans  Den heltedyrkelsen han til tider er utsatt for er kvalmende. Og de som ikke dyrker han, men kommer med saklig kritikk blir så bryskt avvist at de sjelden  prøver seg igjen.

Jeg leser kommentarfeltet under innleggene Kokkejævel viser til og humrer godt.
Mss, jeg vet du sitter med popp-corn-bollen  og leser dette,  Det tok litt av i de kommentarfeltene hos Kokkejævel i går? Jeg synes du er underholdende og kan ha morsomme poeng,  men noen ganger kan det kanskje bli litt mye?
Under innlegget om ansatte som stjeler teller jeg 15 kommentarer fra deg. For mye av det gode kan fort bli litt mye.

Og Bien; NEI!!!!! Nei.  Vi damer vil ikke ha dag for dag bilder av Kokkejævel i string-truse, rekeboxer eller noen som helst annet undertøy hvor vi  med selvsyn kan se hvordan rumpa forhåpentligvis minker.  (Ikke uten undertøy heller så det er sagt).  Et par slitte sokker og ei digital badevekt holder lenge for meg.  Hvorfor satte du han på den ideen? Nå gruer jeg meg allerede til neste mandag.

Og Kokkejævel, du har et åpent kommentarfelt, men er ikke god på å ta tilbakemeldinger som ikke bare er positive. Når jeg leser dine svar på slike kommentarer og erindrer hva du har skrevet og kommentert om meg opp gjennom det siste året så er kanskje ikke du den som bør snakke alt for høyt om folkeskikk?

Til slutt konkluderer jeg med at mens Kokkejævel finner kritikk underholdende og latterlig, en god latter inn i natten.  Tar jeg negative tilbakemeldinger på alvor – og tenker etter om jeg av og til har gått over streken.

PS, jeg har alt analysert dette innlegget. Jeg tror ikke jeg har gått over streken her.  Likevel regner jeg med noen kommentarer i kommentarfeltet.  Og Mss- det holder med maks fem fra deg!

24 kommentarer
  1. Jeg liker bloggen til den godeste kokken, men kommenterer aldri der. Leste kommentarene og en som fikk hikke. Mange har dessverre ikke folkeskikk, det er jo mennesker bak bloggen. Det må man tenke på.

   Kjerringtanker du skal se at du kommer høyere opp på listen! Ha en fin dag.

  2. Er så enig med deg. Synd at han også er så ufin mot nett kunder som stiller spørsmål til han. Er ganske så usmakelig. Han mister nok desverre mange kunder på denne måten . Ha en toppers dag 😀

  3. Men du vet det? Hvis enten du eller eg f.eks kommenterer på “den nevnte bloggen” så er me bare sjalu og misunnelig 🙂 Det er me jo alle som ikkje er enige i denne heltedyrkelsen 🙂

   Ønsker deg en strålende herlig dag 🙂

   Vibbedille 🙂

    1. Det er lenge siden eg har kommentert. Sist var eg alt annet enn frekk, men jaggu fikk eg passet påskrevet, ikkje bare av bloggeren selv, men hele fanskaren sto på neglene.

  4. Har lagt igjen kommentarer hos kokken noen ganger.
   Noen få ganger nøytrale eller hyggelige kommentarer ang mat eller livssituasjon. Jeg er ikke sånn som kommenterer i vilden sky, derfor ikke så mange kommentarer.
   Noen ganger kritiske – men aldri over streken, konstruktiv kritikk – mener jeg selv, i alle fall.
   Om det har blitt besvart av ham er det så å si utelukkende arrogant, rett i forsvar, uten forsøk på å ta inn over seg at det kan være greit å se litt på hva andre mener (om viktige ting).
   Jeg likte kokken tidligere, men må rødmende innrømme at jeg ble lokket inn av de (lett sosialpornografiske) postene som omhandlet hans tragedier.

   1. Jeg likte og Kokkejævel. Og fremdeles finner jeg noen av hans innlegg fascinerende. Han er flink til å skrive.
    Ofte er det heltedyrkelsen i kommentarfeltet som skremmer meg mest,

   2. Må presisere at jeg absolutt ikke synes det er feil at kokken skriver om sine tragedier. Fikk litt dårlig samvittighet av den kommentaren der, men sannheten er at det faktisk var et sånt oppslag (eller to eller tre…) som gjorde at jeg klikket meg inn i starten. Deretter ble man positivt overrasket over at det fantes en blogg uten jåleri. Og så ble man litt sjokkert over mangelen på filter 😂. Hans store følgerskare trives tydeligvis veldig godt med at filteret er vekk (eller i det minste er veldig grovmasket…), hehe.

  5. Hehehe😂Fikk bare så nok🤗Jeg gidder ikke kommentere der mer, det gjorde jeg meg ferdig med😁Men poppet popkorn og kosa meg jeg☺️Nei, for Guds skyld vi orker ikke rekebokseren🙈😂Ha en fin dag😊Godt humøret er på topp igjen☺️👌

  6. Ja, du ville ha en kommetar der også..Ser den..Here it goes🤗Flere ganger blitt kjempeflau av deg, tenkt at🤔er det her greit eller ikke….
   Når en sa ifra at han ikke synes det var greit, da var d ikke så morsomt lenger, for min del.. Du modererte deg…. Det synes jeg var bra at du da gjorde…Fått med meg konseptet👍
   Kjipt om du skal komme med mer kokkeinnlegg..Uansett hvordan du vrir og vender..han hater deg ikke, han bare Liker deg Ikke. Godta det, og ikke så rart! Så
   flaut å lese innlegg der du ber på dine knær nesten🙈Hyller han opp i skyene du også, bot og bedring…🙄Tro du meg, nordlendinger,det kommer Aldri til å skje! Ikke troverdig for noen, ikke kokken, eller dine følgerne!
   Ikke synk ned på nivå, du beskylder andre for….🤗
   Liker deg jeg, mitt ønske er at du skriver om positive ting fremover. Og du trenger ikke kokken, hva f, hva tror du at du er avhengig av han for.(ja,daaa) Du er bra nok som du er!!!!❤️Come on!!🤗☺️🙏🏻

  7. Hmmmmm!!! Er skeptisk til at det finnes en blogg som ser ut til å være til for å kritisere andres blogger 😏

   Tør du ikke kommentere Kokkejævels blogg? Greit å da ha et eget sted der det er mulig å spy ut det som måtte passe.

   Skjønner hvorfor bloggen ligger langt nede.

   Har ikke lest bloggen din noe særlig. Men lurer på om du kommenterer andres blogger like flittig.
   Finnes masse blogger som er verre enn Kokkejævels når det handler om å levere ut både seg selv og mindreårige barn.
   Ha en strålende dag

   1. Hvor får du det fra at denne bloggen er opprettet for å rakke ned på andre blogger? Les noen flere innlegg så kanskje du får et annet inntrykk.
    Nei, jeg kommenterer ikke i kommentarfeltet på Kokkejævels blogg. Han kommenterer heller ikke på min. Hvis du leser innlegg fra i sommer hos oss begge tror jeg du finner ut hvorfor. Det handler mer om å respektere den andre enn at jeg ikke har mot nok.
    Jeg spyr ikke ut, jeg opplever selv at jeg kommer med saklig kritikk. Sakligheter kan sikkert diskuteres. Hvis du leser bloggen min og puster med magen samtidig vil du forhåpentligvis se at de jeg er mest kritisk til er ikke Kokkejævel men fanskare som nærmest driver med Gudedyrkelse.
    Jeg er fornøyd med å ligge blant de 20 mest leste bloggene på blogg.no, men litt av gimikken med denne bloggen som jeg har forklart en god del ganger før er jo at jeg på humoristisk vis streber mot å nå toppen.
    Jeg kommenterer den bloggen som til enhver tid ligger øverst på blogg.no sin bloggtopp-liste. “Hva har de som ikke jeg har” liksom. Så jeg har kommentert både Isabell Raad og tilbake i 2019 Sophies Elise ganske mye. Du kan lese om “”Rumpeoppdateringer” så vel som mennesker som bare MÅ til Dubai et par ganger i året, eller måneden.
    Jeg har aldri kritisert Kokkejævel for å utlevere seg selv, det gjør jeg og. Jeg kommenterer heller ikke barna hans eller andre familiemedlemmer. Og ja, det finnes MANGE bloggere som utlevere barna sine MYE mer og på en mye mindre ukritisk måte enn Kokkejævel. Jeg synes i grunn han har en fin balansegang..
    Ha en strålende dag du og, og du jeg er ikke så ille som det kan virke som hvis du bare leser et par innlegg.

  8. Husker et innlegg fra da han var ny i gamet, der ham anbefalte bloggen din. Når han selv blir kommentert i bloggen din, så er det ikke like gøy mer 😉 Tåler ikke kritikk, alle som sier noe kritisk om han er «usaklige».

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg