Her sitter jeg med tekopp og tastatur og skal liksom reflektere over temaet medisterkaker.
Hvem er egentlig interessert i å lese om medisterkaker, eller medisterpølse for den saks skyls, 29. desember? Er det ikke helt annen mat folk lengter etter nå?
Her i huset spiste vi medisterkaker ved siden av ribba på på julaften. Kalde medisterkaker til frokost, brunsj, middag, kvelds på 1.juledag. Det var litt sutring over at det var tomt for medisterkaker rundt lunsjtid 2. dag, så siden utflytta unger fremdeles var hjemme tok vi opp en stor pose medisterkaker til middag 2. dag og spiste med potet og surkål. Siste rest av den medisterkake-gryta ble fortært av noen til brunsj 3. juledag….
Jeg tror de fleste har fått metta seg av medisterkaker nå – også her i huset.
Forresten hadde jeg et langt innlegg om medisterkaker 30. november. Jeg tror jeg fikk sagt det meste om temaet da.
Her i huset har vi ikke spist medisterkaker, ene og alene fordi vi ikke har det som tradisjon, og ikke liker vi det heller 😀 hehehe
Ja, nå er det litt lettere mat enn det som blei fortært julaften, som er i tankene…. gleder meg til kalkun nyttårsafta!
Vi var hos Svigermor og fikk kalkun ii går. Det var nydelig.
Lite med medisterkaker her hos meg.Men tradisjoner skal ein ikkje kimse av
Tradisjoner skal en ikke kimse av. Men nå er jeg litt lei medister.
Jeg har også spist medisterkaker i år 😀 Så, litt interessert er jeg i å lese om det også 😀
Vel, nå lengter jeg mer etter salat og lettere mat.
Mye god julemat og medisterkaker smaker godt!
Medisterkaker er veldig godt, men nå er det godt med litt annen mat og
Jeg hadde ikke medisterkaker, men julepølse. Det er omtrent det samme, vil jeg si. Og enig med deg. Nok er nok. Så vet ikke om folk heller er interessert i å lese om ribba jeg lagde i airfryeren på lille julaften, men uansett kom ikke det innlegget før i dag her på bloggen😝Så får sjå etter hvert hvor stor interessen blir……
Kanskje de som har fått airfryer i julegave er interessert i innlegget ditt?
Hvorfor heter det Medisterkaker ? kan du opplyse oss om. 😉
Ordet medister kommer fra fordansket tysk, hvor met betyr svinekjøtt og ister er fett. Til hverdags bruker de fleste nordmenn ordet for ekstra fet kjøttdeig, eller kjøttdeig “med ister”.