Hvem gidder å lese om medisterkaker?

Her sitter jeg med tekopp og tastatur og skal liksom reflektere over temaet medisterkaker. 
Hvem er egentlig interessert i å lese om medisterkaker, eller medisterpølse for den saks skyls, 29. desember? Er det ikke helt annen mat folk lengter etter nå?
Her i huset spiste vi medisterkaker ved siden av ribba på på julaften. Kalde medisterkaker til frokost, brunsj, middag, kvelds på 1.juledag. Det var litt sutring over at det var tomt for medisterkaker rundt lunsjtid 2. dag, så siden utflytta unger fremdeles var hjemme tok vi opp en stor pose medisterkaker til middag 2. dag og spiste med potet og surkål. Siste rest av den medisterkake-gryta ble fortært av noen til brunsj 3. juledag….
Jeg tror de fleste har fått metta seg av medisterkaker nå – også her i huset.

Forresten hadde jeg et langt innlegg om medisterkaker 30. november. Jeg tror jeg fikk sagt det meste om temaet da.

12 kommentarer

    1. Her i huset har vi ikke spist medisterkaker, ene og alene fordi vi ikke har det som tradisjon, og ikke liker vi det heller 😀 hehehe
      Ja, nå er det litt lettere mat enn det som blei fortært julaften, som er i tankene…. gleder meg til kalkun nyttårsafta!

    2. Jeg hadde ikke medisterkaker, men julepølse. Det er omtrent det samme, vil jeg si. Og enig med deg. Nok er nok. Så vet ikke om folk heller er interessert i å lese om ribba jeg lagde i airfryeren på lille julaften, men uansett kom ikke det innlegget før i dag her på bloggen😝Så får sjå etter hvert hvor stor interessen blir……

      1. Ordet medister kommer fra fordansket tysk, hvor met betyr svinekjøtt og ister er fett. Til hverdags bruker de fleste nordmenn ordet for ekstra fet kjøttdeig, eller kjøttdeig “med ister”.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg