I dag skal jeg hjem.

I dag er det fredag og kort dag. To økter, og så bærer det hjemover.  Ryktene skal ha det til at den siste økta, fredagsundervisning om kosthold, er avlyst. Det er gult smittenivå i kommunen her, og kantina hver undervisningen skulle være er stengt.  Jeg vet ikke om det stemmer.  Vi er jo sammen i hall, styrkerom, spinningsal, møllerom, verksted, basseng osv hele tiden.  Ser liksom ikke helt logikken. At matservering i kantina har vært stengt er mer logisk.  Vel, vi får nok beskjed i første økt som er aktivitet i hall.

Hadde jeg fått velge hadde jeg heller avlyst den økta i hallen. Det siste jeg føler trang til akkurat nå er sirkeltrening. Beinet er vondt og ryggen knaker stygt da jeg brakk meg ut av senga for litt siden. Det skal bli godt med et par dagers hvile.

Sirkeltrening i hall klokka 8 om morgenen….  Det er relativt mye i den setningen som virker feil på meg. Likevel vet jeg at I god tid før 8 kommer jeg til å stå klar i den hallen med joggesko som ikke smerter og treningsklærne på.

Like sikkert vet jeg at så fort siste økt er over er det ikke lenge før jeg sitter i bilen på vei hjemover.  Det skal bli utrolig godt å komme hjem.

 

12 kommentarer

Siste innlegg