Jeg bekrefter og avkrefter rykter…

Nå må jeg ta grep og komme meg på toppblogglista.  Jeg har jo ikke vært blant de 100 beste på flere dager, muligens over ei uke.  Nei, her må man lære av de beste, og da går jeg helt på toppen til Isabell Raad.
Hun svarer som så mange ganger før på rykter hun antar svirrer om henne.  Jeg har ikke peiling på om det svirrer rykter rundt om meg, men svarer villig på ryktene som muligens svirrer om Isabell

Stemmer det at det var klein stemning på All Star-sendingen? 
Har ikke peiling. Så ikke sendingen og var selvsagt ikke på settet.  Men vet at dansepartneren til Emilie Nereng, tidligere Voe knakk kravebeinet.
Den lørdagen var jeg mer opptatt av å vise at Hønefoss er mot rasisme., og på vår side av torget var stemningen god.  (Hvis jeg nå nevner navnet på den organisasjonen som var på andre siden av torget, får jeg raskt mange lesere. Tipper at de har en søk inne på organisasjonen sin.  Men de ødelegger ofte dagen min med meldingene sine, så jeg dropper det.)

Er det sant at du tjener mindre i år, kontra i fjor? 
Jeg kommer vel ikke til å tjene mindre enn i fjor.  Jeg fikk et generelt tillegg på 5.000 kroner i årets lønnsoppgjør. Dette lønnstillegget fikk jeg fra 1. mai. Så virkningen av det lønnstillegget i 2019 vil bli 3.333,- kroner. Regner med at lønnsveksten min i år blir på ganske nøyaktig den summen. Det vil si en lønnsvekst på 0,6%.  Når man da forventer at prisveksten i Norge i samme periode skal være på ca 2 % betyr det at jeg har en negativ reallønnsvekst på 1,4%. Altså at kjøpekraften min er redusert med 1,4 % fra 2018 til 2019.  Så, man kan i grunnen si at jeg tjener mindre i år enn i fjor. (Regner med at en god del datt av i den utregningen, derfor kompliserte jeg ikke bildet ytterligeremed å ta med overheng og glidning. Glidningen var forresten 0, for dere som er like mye nerder som meg – og overhenget veier ikke opp for fallet i reallønnsvekst.)

Stemmer det at det er romanse og/eller sex på SVD?  
Dette har jeg selvsagt overhode ikke greie på.
Men et hjertesukk fra en som har levd en stund, er det mye sex uten at det er litt romanse?  Jeg har levd en stund.  Jeg vet det ikke er uvanlig å ha sex med folk man ikke er gift, samboer eller i et forhold med. Jeg vet at man kan ha sex med andre selv om man er gift, samboer i et forhold. Jeg er ikke dum.  Jeg forstår og at man har sex med mennesker man ikke har planer om å ha noe forpliktende forhold til eller uforpliktende for den sags skyld.  MEN er det god sex hvis det ikke er et lite snev av romantikk med i bildet?

At du har kjæreste.
Ja jeg har kjæreste!  Han kalles her på bloggen for Gamle Gubben Grå, og vi har vært kjærester i snart 30 år.  25av dem har vi vært gift.

Stemmer det at du skal i fengsel? 
Nei, jeg skal ikke i fengsel.  Men siden Isabell Raad har behov for å avkrefte dette ryktet gang på gang så tenker jeg ingen røyk uten ild…..

Stemmer det at du har personlig assistent? 
Nei. Jeg har ikke personlig assistent. Men det hender jeg får lurt Gamle Gubben Grå til å være fotograf. slik som her som vi tok en fotoseanse utenfor rådhuset.

Et rykte: at du leser på Jodel. 
Forstår ikke spørsmålet. Hva er Jodel?

At det begynner å bli dårlig stemning mellom deltakerne på Skal Vi Danse. Sant/usant?
Har ikke peiling, og interesserer meg midt i ryggen.
Men det begynner å bli  dårlig stemning mellom politikerne på Ringerike. Det er 20dager siden valget, og fremdeles har ikke partiene klart å bli enige om plasser og posisjoner. Fremdeles har ikke noen av ordførerkandidatene klart å stille et flertall bak sitt kandidatur. Spennende.  Svaret må være klart innen 10. oktober. Det er en drøy uke.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg