Jul på hytta

Jeg kjenner skuldrene senke seg. Det er alltid godt å komme til fjells, når man først har kommet opp. Vi har rydda og ordnet og gjort hytta klar for utleie.  Røde julelys og et par nisser har vi og tatt med for å lage litt julestemning. Det skal ikke så mye til.

Nå har kvelden senket seg. Gamle Gubben Grå ligger på krakken og snorker. Charlie Chihuahua ligger foran peisen. Jeg sitter med et glass rødvin og leser aviser i skinnet fra stearinlysene. Har fylt opp den gamle bollen med potetgull. Jeg kjenner stresset forsvinne. Hjemme i Drømmehusetcer det fremdeles tusen ting som må ordnes før det blir jul. Har også noen gaver igjen som må fikses. Men får ikke gjort noe av det her oppe på fjellet, så det er bare å roe ned.

Den nye ovnen ble kjempefin. Så deilig at den endelig er montert, og ikke minst at det grønne monsteret av en jøtul nummer 4 er historie. Du hvor jeg hatet den ovnen.

I sted, da vi var ferdige med mesteparten av ryddinga satt vi ved bålpanna ute i den mørke desemberkvelden. Slikt gir ro i sjelen.

Begynner nesten å misunne den lille familien som skal feire jul her. Tror de kan få en fin opplevelse.  Vi har gjort vårt til at de kan få en perfekt julefeiring.

4 kommentarer
  1. Så koselig sted å feire jul! <3 Leietakerne deres blir sikkert fornøyde, og så fikk dere en liten avslappende stund på kvelden. Kjenner godt til Jøtul nr 4, og skjønner godt at det var fint med ny ovn….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg