Kjerestepar i gamle dar….

Verden var litt enklere i gamle dager.  Da Gamle Gubben Grå og jeg ble kjærester, en gang i forrige århundre ble vi ikke sammen mens filmkameraene filmet oss 24 timer i døgnet innestengt på et hotellområde.  Heldigvis!
Da vi flyttet sammen etter noen måneders bekjentskap, var det jo noen i den nærmeste kretsen som hadde sine kommentarer. Men de fleste holdt dem for seg selv. Jeg slapp å forholde meg til kommentarfelt og hva anonyme, ukjente mennesker måtte mene. Heldigvis!.

Sofie Karlstad er på toppen av bloggtopplista i dag.  Hun og samboeren traff hverandre inne på Paradise Hotell.  Nå lever de sammen i hverdagen etter at TV kameraene er skrudd av, men mens Realityprogrammet fremdeles vises på TV.  Alle de fine, og mindre fine tingene de gjorde inne på PH brettes nå, flere måneder senere ut for alle de tusen som sitter og glor. Og som om ikke det er pinlig nok i seg selv, så har jo alt og alle en mening om det de ser.  En mening de ikke nøler med å tilkjennegi i kommentarfeltene, gjerne på bloggen til Sophie.

Det er klart dette gjør noe medet ungt menneske.
Er alle dere som vrenger ut gørra deres i kommentarfeltene klar over det?

Tenk litt tilbake på deres egen ungdomstid, eller deres egne forhold.  Gjorde dere aldri noe dumt?  Er det ingen små hemmeligheter i mange forhold som det er helt greit at ikke hele verden vet  om?

Husk også at på PH ser dere bare de klippene produksjonsselskapene ønsker at dere skal se.  De klippene som gir max uttelling for spenning, drama og underholdningsverdi. Det kan hende at noe blir tatt ut av sammenheng, eller satt litt på spissen.

Bare noen sukk fra ei gammel kjerring somikke aner hva hun snakker om. Jeg ser jo ikke på Paradise Hotell

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg