Kjerring 54, med vond rygg…

Til tross for over 1.300 sidevisninger er jeg bare på en 26. plass.  Hva er det toppbloggeren helt der oppe på toppen av lista har som ikke jeg har?

Toppbloggerem helt der oppe på bloggtoppen skriver om en skrikende baby.
Jeg ser at en halvfeit chihuahua kanskje ikke helt gjør samme nytten i et blogginnlegg.  I tillegg tror jeg både Charlie Chihuahua, Gamle gubben Grå og Yngste Sønn er glade for at jeg ikke gikk rundt og sang klokka 03.17 i natt.
Når jeg tenker meg om, er jeg ikke sikker på om det var fotografering Gamle Gubben Grå hadde tydd til hvis jeg gikk rundt og gaula på den tid av døgnet heller.
Klokka 03.17 lå jeg og kastet meg rundt i senga og forsøkte å finne en god stilling.. Jeg gjør det flere ganger hver natt, for ligger jeg for lenge i samme stilling er det vondt, vondt, vondt.

Når vi var inne på temaet fotografering i sted.  Hadde Gamle gubben Grå vært modig nok til å ta bilde av meg når jeg tisset (eller dumdristig nok) hadde bildet garantert ikke havnet på bloggen.  Jeg er også usikker på i hvor stor grad slike bilder drar lesere, både hos Kokkejævel og hos meg…

Jeg studerer bildene på innlegget til Kokkejævel.
Ok, alle vet at kropp og naken hud selger.  Men jeg er usikker på om det egentlig er tilfelle med mann 43i bare bokser, og enda mer i tvil om slike bilder av kjerring 54 ville lokke lesere til bloggen.  Det kunne fort ha motsatt effekt.

Ikke det at jeg har behov for å valse rundt halvnaken.  Jeg har alltid likt meg best med klær på.  Kall meg gjerne sjenert,

Jeg har ikke beveget meg mye utenfor Drømmehuset i helga.  Været har liksom ikke helt innbydd til tur.   Ikke ryggen heller, men den pleier å ha godt av at jeg trasker på ulendt underlag.

Ny uke, nye muligheter.  Jeg skulle ønske jeg nå kunne ha hastet av sted til jobb, men i stedet venter legetime og ny sykemeldingsperiode.  Antakelig gradert.  Jeg tror jeg kan klare å arbeide litt, noen timer noen dager. Hadde vært greit hvis jeg kunne ha visst hvilke dager som er de gode dagene, slik at jeg kunne plotte de inn i kalenderen og jobbe de dagene.

 

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg