Kjerring 57 ønsker seg Lego til jul

Ungene maser med ujevne mellomrom om hva jeg ønsker meg til jul. Når jeg sier “Snille barm og fred på jorden” himler de med øynene på samme måte som jeg gjorde når moren min kom med samme svaret da jeg var yngre.

I går kom jeg med et gave-ønske til Datteren. Palestinaskjerf. Jeg skaffet meg aldri det i ungdommen. Nå burde det vært en del av “uniformen” for denne kjerringa her. Og ja, jeg ønsker å vise støtte til det Palestinske folk.
Datteren er ikke like opptatt av politikk som meg, og hun avviste ønsket blankt. Også litt usikker på hvordan Svigermor ville reagere hvis jeg pakket opp et Palestinaskjerf på julaften. Kunne fort føre til en debatt på julaften som ikke akkurat bidrar til fred på jord.

Men i dag da jeg klikket meg inn på bloggtopplista og kom til innlegget til Nina Sprell levende ble jeg bare sittende å stirre. Bilde for bilde. Og plutselig sto det helt klart for meg; Jeg, kjerring 57 ønsker meg Lego til jul!

Jeg har googlet litt. Det finnes mange blomster-lego der, og til og med et juletre.  Ja, jeg ønsker meg Lego til jul. Det tror jeg hadde vært gøy å sitte å putle og lage vår inne i januar.

 

 

16 kommentarer
  1. Wow, så fine, og morsomt å lage! 🤩 Ser jo ganske så ekte ut også, – spesielt kornblomstene i innlegget hennes!

  2. Lego ER gøy! Eg elsker lego! Kjøpte den store Marvel Hansken til Dib for et par år siden, mer for gøy siden han elsker Marvel….den står fortsatt uåpnet på rommet hans og den har eg planer om å bygge å ha til pynt selv. Høres ut som du må sørge for noen gaver til deg selv; Fra Julenisse 🙂 Det kan ofte bli de gøyeste gavene 🙂 *Snakker av erfaring på området*

  3. Lego er moro, det! Kunne jeg også ønska meg! Gjerne Technic-lego til meg…. med masse duppeditter! Jeg gleder meg til lillegutt blir større og kan bygge Lego sammen med farmor…! 🙂

  4. Tenker du at med å ikle deg et palestinaskjerf så har du valgt side eller hva tenker du
   Bare så det er sagt jeg har palestinaskjerf men jeg velger å ikke bruke det pga all hatet som jødene opplever i dag over hele verden

   1. Ved å ikle seg et Palestinaskjerf velger man side. Det er jeg enig med deg i. Men jeg velger da side med det Palestinske folket, ikke med Hamas.
    Det betyr ikke at jeg har noe i mot jøder eller støtter jødehatet som brer om seg.
    Jeg synes at den krigføringen Israels ledere svarer med nå, og som er i strid med folkeretten er helt grusom.
    Det tror jeg mange jøder og israelitter også mener.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg