Her i Drømmehuset liker vi å teste ut forskjellige oppskrifter. Mat er gøy!
Dagens oppskrift var Spinatbrød. En type fletteloff hvor halve loffedeigen ble tilsatt forvellet spinat som hadde fått en omgang i blenderen.
Den deigdelen med spinat ble litt vel løs og kunne med hell hatt litt mer mel. Den var ikke helt lett å flette med. Men ellers ble jeg rimelig fornøyd. Med litt øvelse kan et slikt spinatbrød bli ganske så lekkert.
Hva jeg brukte spinatbrødet til? Jo, det ble servert rykende ferskt til godt krydret tomatsuppe. Enkel og grei middag på en tirsdag.
6 kommentarer
Dette så digg ut……Sunn fin middag på en tirsdag og masse farger.
Ble ikke så verst.
Det er skjelden vi finner på noe nytt til middag. Idag var det nakkekoteletter med potet og gulrot. Vanligvis har vi surkål til. Idag hadde vi istedet ertestuing. Og det smakte godt, kanskje bedre enn med surkål. Med andre ord en skjelden ny vri.
Vi prøver ut nye ting relativt ofte.
Grønt brød synes ikke jeg ser så godt ut, men det er det helt sikkert, og sunt med spinat i . Flinke dere som prøver ut forskjellige oppskrifter, kan gå mye i det samme uten. Her blir det nattmiddager noen dager og da blir det mest wok…
Yngste Sønn lurte på om halve deigen var muggen… Morsomme i den alderen