Kjøkkenhagen eller hele hagen om du vil……

Kjersti Gulli er dagens Bunnblogger, og hun viser stolt frem kjøkkenhagen sin.  Hun vlogger og viser frem plante etter plante.  Det eneste som ikke gror helt som hun ønsker er salaten.

Vi var godt i gang med kjøkkenhagen her i våres.  Jeg hadde 48 tomatplanter pluss noen flere som skulle prikkes om, mange paprikaplanter og enda flere chiliplanter i god vekst inne i stua da jeg knakk ankelen 19, april.
Etter det har det meste av hagearbeidet falt på Gamle Gubben Grå.  Det eneste jeg ha gjort er å luke litt i jordbæråkeren, se over krydderhagen og klippe ned en vissen klatrerose jeg ble lei av å se på hver gang jeg ble kjørt ut og inn av innkjørselen eller satt på hjemmekontoret på innsiden av vinduet hvor de brune bladene slo mot vinduet hvis det blåste.
Ja, også har jeg plantet stemor i blomsterkassene og tatt vekk visne blomster der med ujevne mellomrom. Jeg har og tatt noen turer med vannkanna. Men det er liksom Gamle Gubben Grå som har overtatt ansvaret ute- og det bekymrer meg litt.

Ikke det at ikke han er like flink som meg med planter, han er kanskje flinkere på mange måter, men han må mases i gang. Og jeg, som er flink til å mase, har mistet litt oversikten.

Jeg vet at en del tomat-, paprika- og chiliplanter har fått større potter.
Jeg vet og at pelargoniene mine er like døde som da jeg tok de opp fra kjelleren i starten av april, uten at jeg skal gi Gamle Gubben Grå skylda for det.

Jeg tror jeg må ta dere med en runde i hagen så kan vi sjekke forholda. Men det må bli et eget innlegg.
Jeg skal snart avgårde til rådhuset og et politisk møte.  og ha overhode ikke tid til noen hagevandring nå.

 

8 kommentarer

Siste innlegg