Knapt tid til å blogge

Sorry folkens. I dag hadde jeg ikke tid til å blogge før jeg forlot Drømmehuset. Skulle være i Drammen før 8.30, og da må jeg ut døra før 7. Nå er møtene ferdig og jeg har endelig tid til å sette meg ned å undersøke hva toppbloggerne har drevet med. Selv raser jeg bare nedover på lista. Er nummer 12 i dag. Det vil si at jeg har sluppet en til over meg på lista. Dette går feil vei. Jeg skulle jo sikte mot toppen, ikke rase mot bunnen.

Den nye som har kommet seg over meg er Annais. Hun er så stolt over sine digitale analoge bilder. Hun tar bilder med et analogt kamera, dom Hun deler digitalt.  Vel, hvis de først skal deles digitalt, hadde det da ikke i grunn vært enklest med digitale bilder? Jeg føler ikke for å gå tilbake til analoge bilder. Mulig det bare er jeg som ikke skjønner greia.

Martine Halvs reklamerer for podkasten sin som reklamerer for boka til Per Heimly der han skriver om Ari Behn. Og Ari kan som kjent ikke kommentere om Pers fremstilling av hans historie er korrekt.

Jeg får jo snart god tid, eller I det minste litt mer fritid. Kanskje jeg skulle skrive bok? Det er to stykker som uavhengig av hverandre har foreslått at vi skal skrive bok sammen. Det ene tilbudet i utgangspunktet mer fristende enn det andre. Men nå begynner faktisk en ide å dannes i hodet mitt om et bokprosjekt. Kanskje jeg bare skulle gå for det…

Vibbedille deler oppskrift på tøfler i dag.  Har ikke så mye å si om tøfler. Har aldri vært noe fan av det, men fikk et par røde tøfler av Gsmle Gubben Grå til jul i fjor som jeg ble veldig glad i. Nå som høsten er her er det kanskje på tide å finne frem de.

Monica Vederhus har vunnet i lotto. Eller hun har jo ikke det. Men det å ha klart å bli rusfri føles som å vinne i lotto. Det skjønner jeg godt. Men Monica. Du har ikke vunnet i noe lotteri. Din rusfrihet er ikke flaks. Det er resultatet av beinhard jobbing, og den jobben er det du som har stått for. Vær stolt av seg selv og din egen innsats.

Mamma på hjul gjorde i går et halvhjertet forsøk på å bli kvitt mannen sin. Hun anbefalte han og gå en fjelltur i stummende mørke, og lydig som mannen et fulgte han konas oppfordring. Det holdt på å ende med katastrofe, eller I det minste blåmerker, skrubbsår og andre skavanker . Ja hadde det ikke vært for at han bsnbet så det lyste rundt han hadde han nok ikke klart å finne veien hjem før det lysnet av dag.

Doc og Dask synes det ble litt i slirsoneste laget å stå og lage middag etter endt arbeidsdag. Men hun klarte det så vidt. Slik følte jeg det i går og. Men i dag er det Gamle Gubben Grå som skal stå for matlagingen.

Kokkejævel er på topp også i dag. Han forbigått jeg i stillhet  Det er best slik. De andre 4 som er over meg på lista har ikke kommet med noe nytt.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg