I går ble det en deilig kyllinggryte mef masse karri til middag. Varmer langt inn i sjela nå som det er kaldt.
Startet mef å kutte opp ingefær, gulrøtter og løk. Dette ble brunet sammen med kyllingfilet biter i ri gryte.
Hadde i karri, buljong og melk pluss litt mangochutney og lot det dtå og putre på middels varme mens jeg kokte ris og gjorde i stand tilbehøret.
Mango og sukkererter ble skåret opp i mindre biter.
Tilslutt helte jeg litt fløte i gryta og lot den koke opp før jeg smakte til med salt og pepper.
Godt krydret mat som smakte godt en vinterdag. Oppskriften er ikke min. Jeg fant den i Magasinet fra 18. februar.
10 kommentarer
Gryter og supper er deilig. Dette så godt ut, med mye smak.
Var godt. Jeg liker mat som smaker.
Men som en wannabe matblogger – kanskje tørke av rundt tallerken – og ikke fylle den helt opp – estetikk er jo viktig om du skal nå toppen ☺️
Takk for tipset. Jobber fremdeles med å huske å fotografere maten før jeg spiser den.
Den gryta så god ut!🤩👌🏻
Det kan trenges med noen varmende gryter så vi ikke fryser fast i kulda i mars.😨😅
Ja, ikke sant!
Smakar sikkert utmerka, men det er vanskeleg å lesa av bileta. Visuelt har du ein jobb å gjera, skal du nå fram til nye lesarar.
Det har jeg sikkert,
Mmmm kylling i karri er supergodt!
Det er det.