Middag i Drømmehuset,

I går var det som før nevnt Potatisomeletter til middag i Drømmehuset. Og skal jeg nå toppen av bloggtoppen og tjene en hel haug med gryn må jeg nok dele bilder og beskrivelse av maten jeg spiser. Så versegod! Her er gårsdagens middag!

Jeg kokte  poteter og skjærte de opp i terninger.
Så stekte jeg potetbitene  i litt smør i steikepanna.
Jeg blandet sammen 6 egg, litt vann og salt og pepper og blander potetene opp i omelettrøren.
Så fordelte jeg røra i noen små ildfaste former vi har. Spør Gamle Gubben Grå hvis du lurer på hva slike former heter.
Omeletten skulle så stekes i steikeovnen ved 180 grader i ca 20 minutter.
Tok brettet med skålene  ut av ovnen og toppet hver omelett med litt rømme
Lot det så steke på ettervarmen i 5 minutter
Garnerte de så med rødløk. Skulle egentlig hatt litt løyrom eller annen rogn i tillegg til løken, men det var visst ikke noe mer av det i kjøleskapet, så jeg droppet det.’

Men hvis du har tenkt å  herme anbefaler jeg noe salt ved siden av. Gamle Gubben Grå snakket som vanlig om bacon, jeg tror løyrom eller røkelaks hadde vært veldig godt, eller kanskje noe spekemat.

Her ble retten servert med brød i dag. Hvis du synes det ser litt lite ut som middag har du helt rett. Det var to omeletter til hver, men jeg tok bare bilde av en. Vil jo ikke fremstå som glupsk heller.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg