Naken nevrokirurg jager kokk med øks….

Dere som har levd en stund husker kanskje i likhet med meg Tramteaterets kanskje ikke alt for politisk korrekte sang “Naken greve jager neger med øks” ?  Hvis du ikke husker den lytt her Naken greve jager neger med øks Lytt til teksten!  Den handler om en journalist som lager de fineste reportasjer du kan tenke deg, sannferdige interessante og viktige.  Men redaktøren er aldri fornøyd. Han vil at han skal skrive noe som sjokkerer uansett om det er sant eller ikke. Det viktigste er ikke å ha et budskap, men bare å få leseren interessert.  Jeg synes den sangen kanskje er enda mer betegnende for hva enkelte bloggere lirer av seg for å komme på bloggtoppen.

Siden jeg nå er helt nede på en 27. plass begynner jeg å bli ganske desperat.  Derfor begynner jeg å ty til relativt ekstreme knep, som denne overskriften her.  Ledsaget av et dramatisk bilde fra en dag brannalarmen gikk på rådhuset tenker jeg at leserstormen er sikret.

Det var forresten Kokkejævel, selve klick-bitenes konge, som ga meg ideen.  Det var han som begynte å snakke om øks. For å fortelle at han var på plass i Tromsø, klar for dagens ryggoperasjon, kalte han innlegget sitt “Klar for kjøttøksa”  Bare et tips, Kokkejævel.  Hvis nevrokirurgen som skal operere deg ankommer operasjonsstua med øls, ja da har du seriøse problemer.  Jeg ville løpt fort hvis jeg ikke alt hadde blitt legt i narkose.  (Da blir det jo litt for seint, men da legger du jo heller ikke merke til kjøttøksa.)

Jeg kunne jo også dratt frem en gammel tragedie å skrive tåredryppende om den.
Småbarnsforeldre skriver om en tre år gammel spontanabort, og er på en, to, tre oppe på en andreplass på bloggtopplista.
Jeg kunne jo selvsagt ha tatt etter henne og skrevet tåredryppende om mine to døde barn.  Men for meg blir det litt feil å bruke de døde barna for å få klikk.  Og forresten er vel den ideen nesten brukt opp av ja dere vet sikkert hvem jeg tenker på.

Spis og spar som forrige dagen gjorde suksess med å dele et innlegg med tips til en lavkarbofrokost følger opp i går med å dele hele 7 forslag på lavkarbo-frokoster.  En av de 7 er den hun delte dagen før, så i realiteten var det bare seks nye oppskrifter. Mat selger, men da må det kanskje være noe mer enn ei gryte fra Toro?

Andrea Sveinsdottir har tatt oss med å ukens mathandel.  Og jeg visste det!!!
Der var det slutt å sunnheten fra de tidligere innleggene.  Jeg ser både hvetemel, potetgull, fløtegratinerte poteter, biff og Bearnaise-saus.  Lavkarbo- og vegetartrenden fra mandag røyk fort.

På femte plass har vi toppbloggeren som ikke blogger, Isabell Raad. Og det er jeg helt sikkert på at ikke er måten jeg når toppen på. Å slutte å blogge, mener jeg.

Hvis jeg dropper kjøttøksa og de tåredryppende innleggene og sikter mot en tredje, fjerde plass på bloggtopplista bør jeg komme opp med et innlegg om mat i dag, samt et innlegg om hva jeg kjøper på Kiwi.
Da, da kommer jeg nok over denne begredelige 27. plassen og begynner atter å nærme meg bloggtoppen, tror du ikke?

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg