I innlegget Tanker om stengte kommentarfelt, helgens planer og kyllinggrateng – et stort gjesp lovte jeg dere at dere skulle få et mat-innlegg fra meg i dag. Her kommer det. Og det kan jeg love dere, det smakte like godt som der så ut.
Legg en torskefilet i en ildfast form som ikke er for stor.
Så hakket jeg opp en chili og tre fedd hvitløk i små biter og kjørte chili, hvitløk, 1 sa soyasaus, ca 4 ss limesaft, 2 ss Fishsaus, 3 ss sukker og 2 ss vann sammen til en saus med stavmikseren.
Så fordelte jeg litt mer enn halvparten av sausen over fisken og satte fisken i ovnen 180 grader i 20 minutter.
Så hakket jeg opp to vårløk og litt peanøtter og blandet det sammen med tørket hvitløk, sprøstekt løk og litt finklippet koriander mens fisken sto i ovnen.
Jeg kokte og nudler og woket en pose ferdig wok-blanding mens fisken koste seg i stekeovnen.
Når fisken var ferdig dampet tok jeg den ut av ovnen og helte over resten av sausen og pianøtt-blandingen, og serverte det sammen med nudler og grønnsakene.
ÅÅÅÅÅÅ det der såg himmelsk ut
Det var godt!
Det så veldig deilig ut og jeg ble fristet enda jeg akkurat har spist terteskjell!
Terteskjell er jo nydelig det og
Den der må testes en dag. Tusen takk for oppskrift 🤗
Bare hyggelig