Papirer som bare fordufter

Stortingspolitikere klarer ikke å forstå begrepet 40 kilometer, eller helt holde styr påhvor de egentlig bor. De sverger til hybellivet hos gamle partifeller eller gutterommet hjemme hos mor selv om de for lengst er gift både en og to ganger.

Hvert år har de mått fylle ut skjema og tenke etter “Hvot bor jeg, egentlig?”.  Når så disse, mest sannsynlig digitale skjemaene er fylt ut på ære og samvittighet blir de sendt til Stortingets administrasjon. Mest sannsynlig for kontroll vil jeg anta.

Når noen så spør om å få innsyn i disse papirene, enten det er advokater som skal bevise at klienten ikke har gjort noe galt, eller Aftenposten som gjerne vil bevise det motsatte ja da et det ingen som klarer å oppdrive de papirene. De er som sunket i jorden.

Jeg kan ikke helt si at det bedrer tilliten verken til politikerne eller administrasjonen. Det virker mer som kameraderi og noen som dekker ryggen til noen. Det er litt av en ryddejobb som skal til for å gjenvinne tilliten.

6 kommentarer
  1. Helt enig. Hvor vanskelig kan der være å vite hvor man bor??!
   Håper det blir skikkelig opprydding i dette her …fort. Så får de ta sin straff de også, som alle andre som misforstår eller gjør feil i systemet og papirer. De som er på Stortinget bør i det minste ha hodet såpass på plass at de ikke “misfortår”.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg