Pasta med spinatpesto

Ja, ja. Det begynte å bli noen dager siden sist, så det var vel ikke noe annet å forvente enn at det skulle dukke opp en ukemeny-blogg på plassen over meg på topplisten. Så i dag serverer jeg pasta med spinatpesto. En enkel men smakfull rett som et både vegan og rimelig.

Det er ikke jeg som har laget maten, det er det Gamle Gubben Grå som har gjort. Til min store overraskelse har han klart å lage denne vegane retten helt uten å tilsette bacon.

Spinatpestoen er laget av frisk spinat, olje, frisk basilikum, cashevnøtter, hvitløk og litt parmesan som er kjørt til pesto i en blender.

Pesten vendes så inn i den nykokte pastaen og serveres med et dryss av reven parmesanost. Godt og mettende, og ikke minst rimelig. Lekker farge var det og på pastaen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg