Pepperkakehuset fikk aldri pynt i år….

Pepperkakehuset fikk aldri pynt eller glasur i år. Det ble stående oppe på skjenken og vente på seigmenn og nonstop. Der sto det under julemiddagen i går, og der skal det få stå hele romjula. Det er greit. Det ble jul uten seigmenn klistra fast til pepperkaketak. Kanskje pynter jeg det en dag i romjula hvis jeg får ånden over meg.

Det ble bare et slag med hjemmebakt kaker i år. Mine mislykka Sarah Bernhard. Det er greit. Det var flere konfekteske og tre fat med kaker på kakebordet i går kveld. Ingen måtte gå sultne hjem.

Kanskje hopper det en hybelkanin eller tre rundt under de hvite skinnsofaene i stua.  Kanskje hoppet de rundt der i går kveld og, på selveste julaften. Jeg rakk liksom aldri å få dratt frem sofaene og vasket skikkelig under dem. Det er helt greit. Jeg lå ikke på alle fire under salongbordet for å jakte hybelkaninene. Det gjorde ingen av de andre i stua heller.

Men jul ble det!

God mat og halve slekta samlet rundt bordet. Julegaver og glade fjes.   Kaker, konfekt og mette mager.  Alt som hører julen til.

GOD JUL

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg