Så er vi i gang igjen….

Det er helt sant.  Jeg hadde ikke tenkt å diskutere politikk i jula, og for meg varer jula til over nyttår.  Første politiske møte er 7. januar med ferdigstillelse av program, og den 8. januar er det ekstraordinært møte i Hovedutvalget, så sånn rundt helga 5. og 6. januar må jeg vel starte å tenke politikk igjen.
Jeg klarte meg bra gjennom julaften.  Selv om Yngste Sønn, Svoger og Svigermor diskuterte politikk i salongen, holdt jeg meg på kjøkkenet, skrelte poteter og holdt klokelig kjeft.  (Litt små-fresing gjennom sammenbitte tenner som ingen andre enn potetene hørte teller ikke.)
Det var muligens ett litt større glippe mellom de tennene da gjestene konstaterte at alle politikere  var mindre begavede og bare ute etter å lage problemer,  men jeg holdt meg fremdeles på kjøkkenet og det var bare Gamle Gubben Grå som fikk med seg hva jeg mente om den uttalelsen .Som sagt, jeg hadde planer om å være helt upolitisk til langt ut i januar.
Jeg hadde muligens gjort et unntak for nyttårsaften hvis vi ble de rette rundt bordet og stemningen innbød til politisk diskusjon i vennskapelige og engasjerte former.


Men så tikket det inn en julehilsen fra en fyr oppe i Trøndelag som er nesten like glad i å diskutere politikk som meg, men som har helt forstokka meninger.  Og da måtte jeg jo finne en måte og svare på.
Og dermed var vi i gang.
Nå har vi i vennskapelighet diskutert litt på nett, engasjerte og sakelie.  Ennå har ikke han rosekongen borte i Akershus eller han blåe borte i Ålesund kastet seg inn i diskusjonen. Kanskje har de tatt seg julefri med julefred.? Vel snart er det 2019 og valgår. Vi kommer til å ha mange flotte diskusjoner. Jeg gleder meg!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg