Noen husker kanskje at jeg ble så begeistret for de sylta egga til Toms matprat for en tid tilbake? I går prøvde jeg ut oppskriften, og i dag måtte jeg sjekke resultatet Det ble så bra, så nå skal jeg teste å lage blå og rosa egg og. Dette var gøy!
Etter å ha sjekket eggene mine tok jeg en tur ut i hagen. Rake plen kan jeg bare glemme. Det ligger fremdeles is i skyggepartiene. Men jeg kunne så smått begynne å renske litt opp i kjøkkenhagen. Og vet dere hva jeg fant? Jo, under vissent løv og gras viste de første spede spirene av gressløk seg! Det gjorde godt å se de spede spirene.
Inne igjen satte jeg en bolledeig.
Så ble det tid til litt sånn husarbeid som må gjøres men knapt ses mens deigen og bollene hevet seg store.
I dag har jeg virkelig samlet husmor-poeng! Jeg tror jeg unner meg en liten strekk på sofaen før jeg lager middag.
Flinka 30 poeng til ho mor!
Så gøy med slike sylta egg! Stilig…
Ja, de ble veldig fine! Har kjøpt rødbeter så i morgen blir det rosa egg. Finner jeg rødkål skal jeg og prøve å lage blå. Det blir vel bra på påskefrokostbordet på hytta?
Gleder meg til å se rosa egg 😁👍
Bilder dukker nok opp, for dette har jeg gjort før
Kjekt å fylle opp beholdningen av husmorpoeng innimellom! Fikk vel et par idag av støvsuginga her…..! Klem <3
Da har vi begge vært flinke i dag
Kjære dagbok, i dag har jeg laget gøye egg..
Vel, det ser jo ut som om det er det folket vil ha. For slike innlegg gir klikk.
tommel opp 🙂
hos meg vart det mest kaospoeng.-)Flott farge på egget
Det hender det blir kaospoeng her og. Fornøyd med fargen. Gurkemeie er tingen.
Imponert, men savner hvordan du har gjort det. Fant jo bare hovedlinken til Matpraten i innlegget og bladde meg litt bakover uten å finne noe om farging av egg…
Å. https://tomsmatprat.blogg.no/sylta-paskeegg.html
Her er lenken til riktig innlegg.
Takk 😊