Snakk om blåmandag!

Det er mørkt ute, Selv om det er mildt ute nå lurer en lang grusom vinter rett rundt hjørne. Dagen ble fra gammelt av kalt «fyribod» eller «bustemann» fordi nå kan man når som helst vente snø. Armen verker. Sikkert noen andre kroppsdeler også hvis jeg tar meg tid til å kjenne etter. Allan troner på bloggtoppen og jeg skal sitte her og reflektere over utbenet rådyrstek med sellerirotpurè, sopp & løkblanding, poteter, rørt tyttebær og viltsaus.

Utbenet rådyrstek med sellerirotpurè,sopp & løkblanding, poteter, rørt tyttebær og viltsaus!!!! Hvem søren serverer noe slikt på en helt vanlig mandag? Bare å koke kraften til beina tar 10 timer.
På mandager slenger man en Grandiosa i ovnen mellom man har hentet barn i barnehage og SFO og før man kjører på fotballtrening. Eller man serverer fiskepinner eller lever i fløtesaus. Traus og kjedelig hverdagsmiddag.
Ferdig snakka!

6 kommentarer

    1. Nei nå måtte jeg sjekke. Har du begynt med blåmandager også nå. Fikk jo et forvarsel i går da du skjønte at du igjen måtte skrive om ukesmeny😅Så det var heldigvis «bare» det. God mandag🙋🏼‍♀️

    2. Her snør det, og kaldt. Vært i byen, handlet det man trengte og rett hjem. Ikke blåmandag her, kanskje en blå tirsdag i stedet.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg