Snart blir kjerringa rene matbloggeren…

For tredje dag på rad sitter jeg her med tekopp og tastatur og skal kommentere et innlegg om en ukemeny. Til alt overmål skal jeg kommentere samme innlegget som jeg kommenterte i går. Det med alt mulig annet enn potet til norsk tradisjonskost.

For ikke å komme med de samme kommentarene som i går skal jeg ta for meg en rett i denne ukemenyen til Spis og spar.  Nemlig ideen om å servere kålruletter sammen med blomkål og brokkoli. Altså kokte kålblad, blomkål og brokkoli som hovedbestanden i en og samme rett.  Er man ikke da engstelig for en del flatulens?

Typisk mat som forårsaker luft i magen og utslipp av luft er kål, blomkål, rosenkål, brokkoli, tørket frukt og bønner.

Jeg er usikker på hvor smart det er å fore familien med hele tre råvarer som forårsaker luft i magen og utslipp av luft, eller det vi på godt norsk kaller promping.

Selvsagt smart hvis en har planer om å starte sitt eget gasskraftverk, og det kan være smart nå som strømmen er  så dyr. Men hvis det er ungdommer i huset vet jeg ikke om det har ønsket virkning. Slik jeg kjenner den aldersgruppen vil de heller dø av forstoppelse enn å slippe en fis.  

4 kommentarer
    1. Hvis det er noe man liker godt, så “driter man i” om det blir litt promping 😀 Ikke det at jeg er glad i de ingrediensene SAMLET, men du skjønner poenget mitt? 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg